MENU

Να που το «καμία σωτηρία» που έγραφα στο προηγούμενο blog ήταν προφητικό. Όντως δεν υπάρχει καμία σωτηρία. Μα και κανένας λόγος να προσπαθήσεις να δώσεις σε κάποιους να καταλάβουν τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η λάμπα θα καίει τζάμπα.

Τη σημερινή μέρα το κοντέρ τερμάτισε και το «δεν περιγράφω άλλο» απέκτησε την πραγματική του διάσταση. Τι παραπάνω δηλαδή να πεις και πως να περιγράψεις τις τραγελαφικές καταστάσεις που βιώνουμε; Μπαίνει ο άλλο στο σπίτι σου, σε βιάζει και σου βάζει και χέρι να μην φωνάζεις γιατί ενοχλείς τους… γείτονες και θα σε διώξει από το σπίτι. Ρε διανοείστε ΤΙ ΖΟΥΜΕ;

Η ΕΠΟ, λοιπόν, της οποίας μόνο οι θυρωροί δεν είναι (ακόμα) κατηγορούμενοι βγάζει ανακοίνωση και λέει πως «είναι πλέον βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός επιδιώκει την προνομιακή του μεταχείριση από τα θεσμικά όργανα έναντι των υπολοίπων μελών του Συνεταιρισμού» και τον απειλεί με αποκλεισμό! Διαβάστε ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ και κλάψτε από τα γέλια. Γεια σου ρε μάγκα Γκιρτζίκη που ξετρύπωσες την Παράγκα του Αλαφούζου. Αυτό θέλει να κάνει ο άνθρωπος, πως δεν το είχατε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια; Να το πούμε απλά και λαϊκά γιατί λαϊκό σπορ είναι και το ποδόσφαιρο; Ελα… νιμού στον τόπο σου!!!!!

Θέλετε κι άλλα; Εχουμε. Διότι σήμερα το πράγμα όπως είπαμε τερμάτισε. Ο ΠΑΟΚ βγάζει διαρροή ότι του κλέψαμε το πρωτάθλημα το 2010 και πρόπερσι τη δεύτερη θέση. Μόνο να θυμηθείς τι έγινε και στις δύο περιπτώσεις (όχι σε τίποτα ψηφοφορίες που έψαχνες να τους βρεις) και θα βάλεις τα γέλια. Αλλά λες «ας πάει στο διάολο, μπορεί να το κάνουν για επικοινωνιακούς λόγους, είναι κι αυτό μέρος του παιχνιδιού». Το χειρότερο είναι ότι το έχουν πιστέψει. Περισσότερο και από τους Ολυμπιακούς με τον Δούρο. Οπότε μην χάνετε το χρόνο σας, μην μπαίνετε σε ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

Με αυτά και με αυτά βέβαια το σύστημα πέτυχε το στόχο του. Γατί τη «δουλειά» του Αρετόπουλου θα μπορούσε να την κάνει κι άλλος και να είναι μάλιστα και χειρότερός του. Δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσει, απ’ όλα τα έχει άλλωστε ο μπαξές της ΚΕΔ. ΟΜΩΣ, τον Τρικαλινό δεν τον βάλανε μονάχα για το αγωνιστικό σκέλος, αλλά (και) για τα υπόλοιπα. Για να πλακωθεί ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ. Δυο ομάδες που θεωρητικά έχουν καλές σχέσεις. Τα περί Συμμαχίας φυσικά και είναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ, ωστόσο δείχνουν διάθεση να πολεμήσουν τη διαφθορά άσχετα αν για μένα προσωπικά ο Παναθηναϊκός παίζει ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Και αυτό θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να κάνει.

Δεν πάνε να απειλούν για αποβολές και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Στον Παναθηναϊκό κανενός το αφτί δεν ιδρώνει και κανείς δεν κάνει πίσω. Κι αν ένα πράγμα δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να κατηγορήσει τον Αλαφούζο είναι ότι δεν τους έχει κάνει τη ζωή δύσκολη. Μπορεί πολλοί να διαφωνούν με τον τρόπο και να θέλουν «τα ίδια», ωστόσο αυτό για το οποίο ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ το ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. Τα βγάζει ΟΛΑ στη φόρα. Από παντού. Και είναι και πολλά τα άπλυτά τους. Ελπίζω να τα πούμε ΜΕΤΑ το ματς και να μην χρειαστεί πριν. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό.

ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ, οι τύποι το τερμάτισαν!
EVENTS