MENU

Μόνο ο Τάσος Σιδηρόπουλος που έφτασε στην κατηγορία elite και ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος που ήταν ο πιο φρέσκος (έγινε πέρσι διεθνής) έμειναν στον πίνακα των διεθνών διαιτητών, όπως αποφάσισε σήμερα το Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Οι υπόλοιποι πέντε διεθνείς «φαγώθηκαν» οριστικά, καθώς είτε έκαναν λάθη σε ματς… που δεν έπρεπε, είτε δεν είχαν την παραμικρή προοπτική εξέλιξης σε διεθνές επίπεδο. Πρόκειται για τους Μιχάλη Κουκουλάκη, Σταύρο Τριτσώνη, Ηλία Σπάθα, Θανάση Γιάχο και Ανδρέα Παππά!

Στη θέση αυτών των πέντε, η ΕΠΟ έχρισε διεθνείς αντιστοίχως άλλους πέντε:

Τον Αρετόπουλο (Τρικάλων) που ήταν αναμενόμενο, είχε πάρει ντέρμπι και ανήκει και σε ισχυρή στα κέντρα εξουσίας Ένωση, τον Παπαπέτρου (Αθηνών) που προκαλεί εντύπωση διότι πέρσι έκανε πολλές κακές διαιτησίες και ήταν από τους τελευταίους στη βαθμολογία, τον Μάνταλο (Καβάλας) που περίμενε κάτι χρόνια να γίνει διεθνής, και τους Κύζα (Δράμας) και Κομίνη (Θεσπρωτίας) που αποτελούν έκπληξη.

Νέοι διεθνείς βοηθοί διαιτητές είναι οι Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Τουμπακάρης (Αθηνών), οι οποίοι παίρνουν τη θέση των Μπαλτά (Αχαΐας) και Γκάγκα (Λάρισας).

Πέντε οι νέοι διεθνείς, «καθάρισμα» Γιάχου, Σπάθα!