MENU

Ο Ιγκόρ Τούντορ, έχει αλλάξει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ηδη τα πρώτα δείγματα γραφής φαίνονται και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Ένα εντυπωσιακό ομολογουμένως στατιστικό στοιχείο που δείχνει την διαφορά του περσινού ΠΑΟΚ με τον φετινό είναι αυτό που αναφέρεται στις σωστές τελικές πάσες.

Η ομάδα του Κροάτη τεχνικού μετράει σε αυτά τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια 493 πάσες, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει 298, με τον Ηρακλή που είναι στην τρίτη θέση να έχει 297. Αυτό δείχνει την υπεροχή που θέλει να έχει ο Δικέφαλος στα παιχνίδια του και φανερώνει το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης, παίζοντας παιχνίδι κατοχής.

Πάντως, δεν είναι μόνο οι σωστές τελικές πάσες που κάνουν τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει στις στατιστικές κατηγορίες. Είναι και η δημιουργία πολλών φάσεων, με τον Δικέφαλο να μετράει 60 τελικές προσπάθειες, έξι λιγότερες δηλαδή από τον Ολυμπιακό που έχει 66.

Ισως το μόνο ψήγμα στις μέχρι τώρα στατιστικές κατηγορίες του ΠΑΟΚ είναι τα πολλά λάθη, αφού έχουν καταγραφεί 222 και αυτό είναι κάτι που καλείται να το αλλάξουν οι παίκτες του Ιγκόρ Τούντορ.

Οι στατιστικές πρωτιές και τα λάθη...