MENU

Σοκ στον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μηνύει τον Μανώλη Γαβαθιώτη επειδή τον συκοφάντησε, ύστερα μάλιστα από προτροπή του ίδιου του Γαβαθιώτη.

Μια σοφή κινέζικη παροιμία λέει «Κάθισε στην όχθη του ποταμιού και περίμενε. Το πτώμα του εχθρού σου δεν θα αργήσει να περάσει». Μεγάλη αρετή η υπομονή φίλοι μου. Αν την διαθέτεις τότε μπορεί μια μέρα να σου δώσει τη χαρά ο Μεγαλοδύναμος να δεις έναν καλό σου… φίλο να γίνεται ρεζίλι των σκυλιών. Κάπως έτσι την πάτησε και η Μητέρα Τερέζα της δημοσιογραφίας, ο Μανώλης Γαβαθιώτης.

Πριν λίγο καιρό ο διακεκριμένος δημοσιογράφος στο άρθρο του με τίτλο «Μηνύει τον Γεωργέα ο Μελισσανίδης» έβγαλε λαβράκι. Η αποκάλυψή του συγκλόνισε και τους 16 αναγνώστες του gavros.gr:

«Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ είναι πλέον ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να μηνύσει τον Γεωργέα, για αυτά πού είπε σχετικά με το πρόσωπό του, την ιδιότητά του δηλαδή στην ΑΕΚ, την ίδια ιδιότητα, την οποία ο ίδιος αρνείται επίμονα και συστηματικά ενώπιον της αθλητικής και της πολιτικής Δικαιοσύνης! * ΚΑΙ μάλιστα, σε μία πολύ ΛΕΠΤΗ και ΚΡΙΣΙΜΗ φάση, παραμονές της κρίσεως της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το εάν και κατά πόσον ισχύει η καταγγελία του Ολυμπιακού ότι μετέχει στις δραστηριότητες της ΠΑΕ AEK». Κοίτα σύμπτωση.

Ίδια καταγγελία για τον Βαγγέλη, τον μεγαλοεπενδυτή κάνουν και αυτοί οι τεντιμπόηδες του sdna.gr. Λένε ότι ενώ ο Ανδρεάδης του έχει επιβάλει απαγόρευση κάθε ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, εκείνος συνεχίζει να εκτελεί χρέη προέδρου σαν να μην τρέχει τίποτα. Ποιος τους πιστεύει όμως;

Αυτοί είναι ικανοί να μας πουν ότι και ο Κομπόταρος ασχολείται ακόμα με τον Λεβαδειακό και δεν έχει κρεμάσει το παρολί του. Για τέτοιους αισχρούς συκοφάντες μιλάμε.

Ας επιστρέψουμε όμως στον Γαβαθιώτη γιατί τώρα αρχίζει το πάρτι των αποκαλύψεων: «ΤΙ είπε ο διακεκριμένος ποδοσφαιριστής κ. Φούλης Γεωργέας, έ; * “ΤΟΝ Μελισσανίδη δεν τον βλέπω καθόλου * Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ομάδας είναι!!!”. * ΦΥΣΙΚΑ, ο Μελισσανίδης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πρόεδρος της ομάδας του κ. Γεωργέα, πρόεδρος είναι άλλος, πού μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομά του * ΟΜΩΣ, στην ΑΠΛΟΪΚΗ και “ΑΓΑΘΟΠΟΝΗΡΗ” “λογική” του βετεράνου ποδοσφαιριστή Γεωργέα, η ανάμιξη, η δραστηριότητα, η ευαισθητοποίηση του Μελισσανίδη στην ομάδα του (την ΑΕΚ), του αποδίδει, όχι παράλογα, θέση “προέδρου” * ΟΧΙ θεσμική, όχι τυπική, αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ». Συμβαίνουν αυτά.

Γιατί και στην απλοϊκή και αγαθοπονηρή λογική ενός βετεράνου δημοσιογράφου (με μαλλί κατράμι, 18άρη όμως) η ανάμιξη, η δραστηριότητα, η ευαισθητοποίηση του Μαρινάκη στην ομάδα του (Ολυμπιακός) του αποδίδει όχι παράλογα, θέση προέδρου. Ποιος είναι αυτός ο δημοσιογράφος;

Μα φυσικά ο Γαβαθιώτης, ο οποίος έγραψε χθες: «ΠΑΜΕ τώρα και στον προσκεκλημένο του Ιβάν, τον Βαγγέλη Μαρινάκη * Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ λοιπόν, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της μεγαλύτερης και ενδοξότερης ελληνικής ομάδας». Ουπς! Από τη μεγάλη του λαχτάρα να ξεπεράσει τον Σιόβα στο λιβάνισμα του προέδρου, την πάτησε ο Μανωλάκης. Χωρίς ανάκριση μαρτύρησε!

Ώστε είναι ακόμα πρόεδρος ο Μαρινάκης παρά την απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο; Μισό λεπτό να βρω ένα σύννεφο να πέσω κάνοντας παρκούρ…

Και δεν σας είπα και το χειρότερο φίλοι μου. Πλέον ο Μαρινάκης είναι υποχρεωμένος να στραφεί δικαστικά εναντίον του Γαβαθιώτη. Ποιος το λέει αυτό; Ο ίδιος ο Γαβαθιώτης:

«ΤΙ θα κάνει λοιπόν ο Μελισσανίδης, μετά από αυτή την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (έστω και βασιζόμενη σε μοιραίο λάθος ) του Γεωργέα; * ΠΩΣ θα αντιδράσει; * ΘΑ κάνει απλά... “κο κο κο” και θα το “καταπιεί” σαν να μη συνέβη ποτέ; * ΒΕΒΑΙΩΣ και μπορεί να πράξει έτσι, αλλά τότε θα επιβαρύνει περισσότερο τη θέση της υπεράσπισής του στην ΕΕΑ, ότι δήθεν… “δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ”.* ΤΙ άλλο μπορεί να κάνει, εδώ πού ήρθαν (λόγω Γεωργέα) τα πράγματα; * ΜΑ, απλά, αυτό πού σας ανέλυσα εξ αρχής : * ΝΑ προσφύγει στη Δικαιοσύνη, με μήνυση ή αγωγή, ή και τα δύο, ΚΑΤΑ του ευφυούς ποδοσφαιριστή του Γεωργέα! * Ο ΟΠΟΙΟΣ έτσι, θα κληθεί να “εξηγήσει” τα πως και τα γιατί απέδωσε στον Μελισσανίδη τον χαρακτηρισμό “πρόεδρος”».

Στον ίδιο δρόμο πρέπει να κινηθεί και ο Ευάγγελος, ο μεγαλοεπενδυτής. Να κάνει μήνυση στον Γαβαθιώτη (αν μπορεί να την κοινοποιήσει και σε μας, γιατί έχει καιρό να μας στείλει και μας έχει πιάσει λόξυγκας) και να τον πάει στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμηση. Επειδή τον πρόσβαλε αποκαλώντας τον «πρόεδρο του Ολυμπιακού» (λες και είναι ο Σαλιαρέλης):

«* Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό, διευθύνει τον Ολυμπιακό, κάνει ό,τι κάνει ένας ΕΠΙΣΗΜΟΣ και ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ πρόεδρος*». Να, η ευκαιρία. Με τα 500.000 ευρώ που θα κερδίσει από τον Γαβαθιώτη ο πρόεδρος μπορεί να αγοράσει ξανά τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη από τον Πανιώνιο (αναγνωρίζοντας το μεγάλο λάθος του να τον αφήσει ελεύθερο). Μέγας χορηγός του Ολυμπιακού θα γίνει ο Μανώλης.

Ας μην ανησυχεί πάντως ο φίλος μου ο Γαβαθιώτης. Αν θέλει να αθωωθεί πανηγυρικά μπορεί να πάρει στο δικαστήριο τα 10 τελευταία του άρθρα. Με το που θα διαβάσουν τα δυο πρώτα ο πρόεδρος του δικαστηρίου και ο εισαγγελέας θα αρχίσουν να του χτυπάνε στοργικά την πλάτη και να του λένε σε όλα «ναι» κατόπιν εντολής. Δεν φέρνουν αντίρρηση στους γιατρούς οι δικαστικοί.

Ο Μαρινάκης μηνύει τον Μανώλη Γαβαθιώτη!