MENU

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ επεσήμανε ότι δεν τον προβληματίζει το γεγονός ότι η ομάδα του έχασε πολλές ευκαιρίες απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούντρ στην συνέντευξη Τύπου:

Για αυτό που κρατά από το παιχνίδι: «Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν χαρακτήρα, Δεν είναι εύκολο όταν έχεις ευκαιρίες και έχεις κυριαρχήσει τόσο στο παιχνίδι να βρεις την δύναμη να γυρίσεις το παιχνίδι και να μπορέσεις να κερδίσεις. Αυτό το κάνουν μόνο οι άνδρες και χαίρομαι που έχω άνδρες στα αποδυτήρια».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Δεν με προβληματίζουν οι πολλές ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι να δημιουργούνται οι ευκαιρίες και σήμερα έπαιξε λίγο ρόλο και ο αγωνιστικός χώρος. Ίσως με άλλες συνθήκες να είχε σκοράρει και ο ΠΑΟΚ. Το σημαντικό είναι να δημιουργείς τις ευκαιρίες και θα έρθουν και τα γκολ, αλλά και οι νίκες. Μερικές φορές θα κερδίσεις, κάποιες άλλες δεν θα τα καταφέρεις, αλλά οι ευκαιρίες σε φέρνουν πάντα κοντά στη νίκη. Είναι και θέμα ψυχολογίας. Εκείνες οι στιγμές δεν ήταν και τόσο εύκολα τα πράγματα. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και το ξέρουμε. Τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ είναι να έχουν την μπάλα στα πόδια τους και εμείς που ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο τέλος είναι λογικό όταν οι ποδοσφαιριστές έχουν την πίεση της νίκης, να σκέφτονται έτσι. Στο τέλος του αγώνα εμείς ήμασταν καλύτερη ομάδα».

Για την μη συμμετοχή του Κίτσιου: «Ο Κωνσταντινίδης ήταν καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε. Και όταν βγήκε θέλαμε να παίξουμε πιο επιθετικά και χρησιμοποιήσαμε δύο παίκτες που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να παίξουμε με μεγαλύτερη πίεση και από τα άκρα».

Για τον Κάτσε: «Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν στις ομάδες, συνηθισμένα που γίνονται στις ομάδας. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας και θα παίζει κι αυτός και ο Σάμπο, όποτε τους χρειάζεται η ομάδα».

Για το αν του αρέσει το σύστημα που χρησιμοποιούσε ο Αντόνιο Κόντε στη Γιουβέντους: «Το μόνο κοινό είναι ότι μας αρέσει αυτό το σύστημα που δίνει περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσεις. Εκείνος έπαιζε συνήθως 3-5-2, εμείς παίζουμε συνήθως 3-4-3, ένα σύστημα που σου δίνει τη δυνατότητα να πετύχεις πιο εύκολα γκολ».

Για το αν θα παίξουν μαζί Μπερμπάτοφ-Αθανασιάδης: «Ναι, φυσικά θα τους δούμε να παίζουν μαζί και σύντομα».

Τούντορ: «Τέτοια ανατροπή κάνουν μόνο άντρες»