MENU

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Σχετικά με το τι άλλαξε και έπαιξε ο Παναθηναϊκός τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο: «Κατ' αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε και με βραβευσατε με το συγκεκριμένο τρόπαιο. Από κει και πέρα θα ήθελα να πω πως η ομάδα ξέρει κάθε στιγμή τι πρέπει να κάνει κι αυτό ακριβώς προσπαθούμε να εφαρμόσουμε. Η αλήθεια είναι πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δε βγήκε με την ίδια δυναμική του πρώτου κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί».

Για το αν μιλήσανε οι παίκτες μεταξύ τους και με τον προπονητή και άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας: «Οι πρώτοι που δε θέλουμε να παίζουμε ασχημα είμαστε εμείς. Όντως υπήρξε κάτι με τον Πανιώνιο που θα το χαρακτήριζα στραβοπάτημα. Σήμερα όμως βγήκαμε με όρεξη, είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα με σκληρή προπόνηση. Πιστεύω πως από δω και στο εξής αυτή είναι η γραμμή που θα πρέπει να συνεχίσουμε.

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να χτυπήσει τον τίτλο: «Εμείς θα πολεμήσουμε με αυτό τον στόχο. Δεν έχουμε εναλλακτική. Βέβαια ακόμα ο δρόμος μπροστά μας είναι μακρύς, αλλά πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι ακριβώς να πορευόμαστε».

Για το γεγονός πως στο τέλος του αγώνα ακούστηκε ένα σύνθημα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και τον αν έχει κάποιο σχόλιο για την αντίδραση του κόσμου:«Όπως είπα και πριν, οι πρώτοι που λυπηθηκαμε μετά τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είμαστε εμείς. Η αλήθεια όμως είναι πως έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να κάνουμε πραγματικά μια καλή πορεία για τους υπόλοιπους στόχους που μας έχουν απομείνει. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι- η ομάδα και οι φίλαθλοι, γιατί χωρίς τη βοήθεια των φιλάθλων τα πράγματα δεν είναι καλά. Θέλω όμως να πιστεύω ότι είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και θα προχωρήσουμε για το καλύτερο.

Νάνο: «Στόχος μας το πρωτάθλημα»