MENU

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 μίλησε ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο μεσοεπιθετικός της Καμπάλα, Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντινός άσος αγωνίζεται στους Αζέρους ως δανεικός από τον Δικέφαλο και τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε

«Περιμένουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. O προπονητής θα αποφασίσει αν θα παίξω. Φυσικά και θέλω να αγωνιστώ, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Βέβαια, θα είναι λίγο περίεργα αν πετύχω γκολ. Τρέφω εκτίμηση και αγάπη για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μου συμπαραστάθηκαν και μου φέρθηκαν όμορφα» ανέφερε αρχικά ο Περέιρα.

«Για όλα τα γκολ χαίρομαι, αλλά είναι μόνο οι λίγες οι μέρες που έφυγα από τον ΠΑΟΚ και τώρα θα αντιμετωπίσω την πρώην μου ομάδα. Θα είναι λίγο περίεργα εάν σκοράρω. Δεν πιστεύω ότι φέτος δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν. Εγώ, απλώς, σεβάστηκα την απόφαση του προπονητή να προπονούμαι μόνος. Είμαι ένας υπάλληλος. Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώην ομάδα μου, αλλά θα φερθώ ως επαγγελματίας και αν αγωνιστώ θα διεκδικήσω τη νίκη»

Για το αν κρατάει κακία στον Τούντορ: «Δεν έχω κάτι μαζί του, δεν αισθάνομαι λυπημένος. Ενιωθα άνετα στον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή, όμως, που ο προπονητής έδειξε τέτοια διάθεση δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν ξέρω γιατί με έθεσε εκτός ομάδας αλλά είμαι επαγγελματίας και θα έκανα ό,τι μου έλεγε ο προπονητής».

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Ο Αρνεσεν θα βοηθήσει πολύ. Δεν είναι εύκολο ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Το γεγονός ότι η ομάδα είναι καλά οικονομικά είναι πολύ σημαντικό αν θέλει να πετύχει αυτό τον στόχο».

Για την μεταγραφή του Μπερμπάτοφ: «Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Μπερμπάτοφ. Πρόκειται για τεράστιο παίκτη. Έπαιξε σε μεγάλες ομάδες όπως η Μάντσεστερ και θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ».

Τέλος, ανέφερε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του ΠΑΟΚ. Μακάρι του χρόνου να γυρίσω».

Περέιρα: «Μακάρι να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»