MENU

Σίγουρα το γεγονός ότι η ΑΕΚ κατάφερε να ξεπεράσει το... σοκ του γκολ που δέχθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννενα και να ανατρέψει το αποτέλεσμα ήταν το σημαντικότερο στο... ταμείο του χθεσινού αγώνα. Κι ο Τραϊανός Δέλλας συνεχάρη τους παίκτες του για το πρόσωπο που έδειξαν μετά το 0-1. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν.

«Είναι σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη, που ήταν από την αρχή ο στόχος μας. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιδράσαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Δεν τα χάσαμε, δεν είχαμε πανικό, αλλά κάναμε το παιχνίδι μας. Ωστόσο, μέχρι να μπει αυτό το γκολ δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε, ενώ και σε αυτή τη φάση δεν λειτουργήσαμε σωστά αμυντικά», είπε αρχικά ο Δέλλας στους παίκτες του.

Και πρόσθεσε ότι: «Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε τρίτο γκολ και να τελειώσουμε το ματς. Έπρεπε να σκοράρουμε. Αφήσαμε τον αντίπαλο να μείνει μέσα στο παιχνίδι και κινδυνεύσαμε. Δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό. Οι ευκαιρίες πρέπει να γίνονται γκολ».

Δέλλας: «Μη σπαταλάμε ευκαιρίες»