MENU

Το λάθος που έγινε πέρσι στον μεταγραφικό σχεδιασμό θέλουν να αποφύγουν στον Παναθηναϊκό και ήδη ψάχνουν ποδοσφαιριστές για τη νέα σεζόν, με στόχο αυτοί οι παίκτες να είναι στην ομάδα και έτοιμοι να παίξουν στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα.

Φύσσας και Βόκολος έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με διάφορους μάνατζερ και έχουν ζητήσει παίκτες σε συγκεκριμένη θέση, ύστερα από το πλάνο που έχουν δημιουργήσει σε συνεργασία με τον Αναστασίου και την διοίκηση.

Οι θέσεις αυτές αφορούν την μεσαία γραμμή. Ένα εξάρι που λείπει αυτή την στιγμή από τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μέντεζ λόγω των τραυματισμών του δεν έχει βοηθήσει όσο περίμεναν στο Τριφύλλι. Από εκεί και πέρα υπάρχει θέμα στα χαφ. Ο Μπούι θα επιστρέψει στην Ιταλία, δίχως να έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, σε μία θέση όπου την περασμένη σεζόν είχε τον εξαιρετικό Αμπέιντ. Σκέψεις υπάρχουν και για το κέντρο της άμυνας, όπου ακόμα και αν παραμείνει ο Γκόρντον Σίντελφεντ -δύσκολο αυτή τη στιγμή- θα πρέπει να αποκτηθεί ένα ακόμη ποδοσφαιριστής.

Στον Παναθηναϊκό πάντως δεν έχουν αφήσει την υπόθεση φορ. Μπορεί ο Πέτριτς να δείχνει θετικά στοιχεία στον δεύτερο γύρο και να μην χρειάστηκε ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση η ομάδα τον Γενάρη, όμως παρά το γεγονός ότι υπάρχει διάθεση ανανέωσης, οι «πράσινοι» ψάχνουν και κάτι άλλο. Έναν επιθετικό με ψηλό κορμί που θα μπορέσει να βοηθήσει τον Μπεργκ, καθώς ο Σουηδός εκτός από τα γκολ αναγκάζεται να κάνει και την... βρώμικη δουλειά.

Φυσικά ήδη έχει γίνει η πρώτη μεταγραφή με τον Νίκο Καλτσά, ενώ πάντα υπάρχει και το θέμα του Γιώργου Γκαλίτσιου. Σε περίπτωση πάντως που δεν υπάρξει deal με τον Έλληνα μπακ, τότε αναγκαστικά θα γίνει κρούση αλλού.

Σε πρώτο πλάνο η ενίσχυση