MENU

Άρης - Παναθηναϊκός 1-0: «Καθάρισε» ο Κοντοπούλης

Την τρίτη του ήττα σε πέντε αγώνες γνώρισε ο Παναθηναϊκός αυτή τη από τον Άρη. Σε έναν κακό αγωνιστικά χώρο, ο Κοντοπούλης έκανε τη διαφορά σκοράροντας στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο δεν είχαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης με το 1-0 να είναι τελικά το τελικό αποτέλεσμα.

Ανοδική πορεία για τους «κιτρινόμαυρους» που κατάφεραν να πάρουν τη δεύτερη -πολύ σημαντική- νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Ζερβόπουλος, Μανιδάκης, Ζωγραφάκης, Σκεντεράι Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Ζαγαρίτης. Αγωνίστηκαν και οι Καλομοίρης, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος.

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 4-1: «Ξύπνησε» και έριξε τεσσάρα

Μια εβδομάδα μετά τον... εφιάλτη απέναντι στον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά και κατάφερε να πάρει τη νίκη με ανατροπή απέναντι στον Παναιτωλικό. Αν και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και άνοιξαν στο 32' το σκορ ο Ολυμπιακός απάντησε γρήγορα στο 39ο λεπτό και στο δεύτερο μέρος έκανε... περίπατο.

Στο 50' η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες έκανε το 2-1 με τον Βοΐλη και στο 70' ο Ξενιτίδης «κρέμασε» τον Καλατζή για το 3-1. Το... κερασάκι στην τούρτα για τους «ερυθρόλευκους» μπήκε στις καθυστερήσεις με τον Πέιο να τελειώνει ιδανικά την αντεπίθεση των γηπεδούχων για το τελικό 4-1.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Τσάβος, Ράμα, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Φέκκας (72′ Γλυνός), Μαρίνος (88′ Γκοτζαμανίδης), Τσερκώνης (80′ Ντουμάνης), Βοΐλης.

Παναιτωλικος: Καλαντζής, Μελιάδης, Τσιάντης (80′ Πανταζής), Φρατζέσκος, Θώδης (57′ Στάκι), Καββαδίας, Φυτόπουλος, Ντόβας, Γρηγοριάδης, Αλομπισάτ (90′ Παναγιωτίδης).

ΑΕΚ - Ξάνθη 1-1: Νέο «στραβοπάτημα» για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αν και προηγήθηκε απέναντι στην Ξάνθη μόλις στο 4ο λεπτό με τον Τσέλιο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη παρά το δοκάρι του Μπούση (22') και την ευκαιρία του Καραβίδα στο 69ο λεπτό.

Η φιλοξενούμενη Ξάνθη, έπαιξε δυνατά και κατάφεραν να κρατήσουν το βαθμό με σκόρερ τον Γκατζόγια στο 63' ενώ ο τερματοφύλακας της Ένωσης, πραγματοποίησε και σωτήρια επέμβαση σε ευκαιρία που είχε ο Φακής, στο δεύτερο μέρος.

Με την ΑΕΚ μετά την οκτάωρα από τον Άγιαξ, να φαίνεται πως ψάχνει τα πατήματά της.

ΑΕΚ: Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Καραβίδας, Μπούσης, Τάμπας, Τσέλιος, Σαρδέλης, Χριστόπουλος, Μαχαίρας (86′ Μαλλισόβας) Πατρινός (57′ Μπότος).

Ξάνθη: Τζελέπης, Γκατζόγιας, Τριανταφύλλου, Γιανναράκης, Λεωντσάκος, Τσάπαρης, Γράβας, Σουλεϊμάν, Φάκης (89′ Μωυσίδης), Τσιλιγγίρης ( 75′ Φροσύνης), Δουλγέρης (65′ Κακουλίδης).

ΑΕΛ - Πανιώνιος: Τριάντης και Ρέτσος έκαναν τη διαφορά

Η γηπεδούχος ΑΕΛ ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες στην αναμέτρηση ωστόσο τελικά γνώρισε την ήττα από τον αποτελεσματικό Πανιώνιο.

Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη δεν κατάφερε, να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της με του Πινάκα, Βαφειάδη και Ζιάκα σε γκολ με τον Ρέτσο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 84ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μάλιστα η ΑΕΛ έφτασε μια... ανάσα από την ισοφάριση ωστόσο, ο Τριάντης πάνω στη γραμμή είπε όχι στον Χαλάτση.

ΑΕΛ (Γιάννης Τσακμακίδης): Σουλούκος, Μπάμης, Χαλάτσης, Δάκτυλας (64’ Ζιάκας), Πινακάς, Δημητρακούδης, Βαφειάδης, Μαλάκος (83’ Κοτσιανούλης), Φουρκιώτης Χ., Τάρτας, Ζαχαράκης (76’ Φουρκιώτης Μ.).

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Νίκας, Τριάντης, Νομικός Παρ. (83’ Νομικός Παν.), Αγγελής, Σερμετζάκης, Φίλων, Γρίβας, Ρέτσος, Δαυϊδης (60’ Μπουσάϊ), Ζώτος (70’ Οικονόμου), Τσερέγκος.

Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος: «Διπλό» με Ρούνη και 4η θέση

Ο Ατρόμητος συνέχισε την καταπληκτική του πορεία και μετά την εξάρα στον Ολυμπιακό, επικράτησε και του Απόλλωνα Σμύρνης και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ρούνης που στο 72' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του που τελικά κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Απόλλωνα.

Απόλλων Σμύρνης (Λευτέρης Βελέντζας): Σφυρλας, Κανελλάκης, Ρόσι, Τάσιας, Πετράς, Πάολο, Καρυπίδης, Σέρδες, Τσιάβος, Τσεπελέ, Καστόρης.

Ατρόμητος (Μουράτ Σεροπιάν): Ιωαννίδης, Νταούλιας, Βιταλιώτης, Χοχλαστός, Λώλος, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Κολινιάτης, Τριμμάτης, Ρούνης, Βαγγέλης, ενώ έπαιξαν και οι Αθανασίου, Πολίτης, Ζούνης.

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης: Ισοπαλία στη ματσάρα

Ο Αστέρας ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 57′ με το γκολ του Αλμπάνη.

Στο 65′ ο Τσάπρας ισοφάρισε σε 1-1 και δώδεκα λεπτά μετά ο Ντενίκολο με σουτ αφού η κόντραρε σε αντίπαλο κατέληξε στα δίχτυα των Αρκάδων για το 2-1

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 85ο λεπτό ισοφάρισαν στο τελικό 2-2 με τον Αλί Μπαμπά.

Λεβαδειακός (Άριαν Τζούμπα): Πρωτόπαππας, Νικολάου, Πούλος, Κολιμάτσης, Νίκας, Κυριαζής, Βαγκέλοφ (55′ Αργυρίου), Μακρής, Ντενίκολο (87′ Δήμος), Τσάπρας, Κοτρογιάννης (70′ Σπυράκης).

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 4-0: Άνετα ο ΠΑΣ

Στο 14′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον δραστήριο Πήλιο, ενώ στο 39′ οι φιλοξενούμενοι με τον Ξεπαπαδάκη είχαν δοκάρι. Το 1-0 έμεινε μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο 53′ έγινε το 2-0, όταν ο Καραμποΐκης κέρδισε το πέναλτι από τον Περδίκη, με τον Παπαδόπουλο ευστοχεί από τα 11 βήματα και τη μπάλα να του κάνει το... χατήρι, καθώς πήγε δοκάρι και μέσα.

Το 3-0 ήρθε στο 75′ με την κεφαλιά του Καραμποΐκη, στις καθυστερήσεις ο Περδίκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη καθώς έκανε και δεύτερο πέναλτι, το οποίο αξιοποιείσαι ο Πήλιος και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μάριος Παναγιώτου): Πατσιούρας, Σακκάς, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Τσούνης, Μπούμπας, Παπαδόπουλος (87′ Νάνος), Καραμποΐκης (82′ Μελιγγιώτης), Λιάππης (46′ Θεοχάρης), Πήλιος.

ΟΦΗ (Μανώλης Πατεμτζής): Σηφάκης, Δολαψάκης, Μακρυδάκης, Κουγιουμτζής, Περδίκης, Σουρνάκης, Καλαϊτζάκης, Ξεπαπαδάκης, Κουράκης (64′ Αζίζι), Παλιομήτογλου (64′ Μαρινάκης), Νοικοκυράκης (79′ Σταυρακάκης).

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία θα διεξαχθεί την Τρίτη 4ης Δεκεμβρίου.

Θρίαμβος του Άρη επί του Παναθηναϊκού, «τεσσάρα» ο Ολυμπιακός