MENU

Η Μίλαν μπήκε καλά στην αναμέτρηση, αλλά η πρώτη σημαντική φάση στο ματς άνηκε στην Πάρμα. Στο 13ο λεπτό του αγώνα ο Κεραβόλο μπήκε μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε, με τον διαιτητή όμως να δείχνει παίζεται. Μόλις 6 λεπτά αργότερα η Πάρμα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με το σουτ του Μπαρίλα μέσα από την περιοχή να περνάει μόλις λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.

Η Μίλαν είχε την κατοχή, με την πρώτη σημαντική ευκαιρία να την χάνει στο 27ο λεπτο του αγώνα. Ο Μπαρίλα πετάχτηκε μέσα στην περιοχή, όμως η κεφαλιά του πέρασε αρκετά άουτ.Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Κεραβόλο έχασε νέα τεράστια ευκαιρία με το σουτ του στην κίνηση να κόβει η άμυνα της Μίλαν, πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Στη συνέχεια και στο κόρνερ που κέρδισε η Πάρμα, η μπάλα στρώθηκε στον Ζερβίνιο, ο οποίος ενώ ήταν μόνος του μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το ματς ήταν σχετικά ισορροπημένο, με την Μίλαν στην πρώτη μεγάλη της φάση να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Καστιγέχο στο 69ο λεπτό. Ακριβώς πέντε λεπτά αργότερα η Μίλαν σκόραρε, όμως ο διαιτητής με την βοήθεια του VAR έδειξε οφσάιντ.

Στο 82ο λεπτό η Πάρμα έχασε σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Κούτσκα να περνάει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

Η ισοφάριση για την Πάρμα ήρθε στο 87ο λεπτό με απίθανη εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Άλβες. Έτσι η Πάρμα έκοψε δύο βαθμούς από την Μίλαν, την οποία έβαλε σε... μπελάδες για τις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

https:/
Πάρμα - Μίλαν 1-1