MENU

Μία από τις πιο διαφημισμένες κινήσεις του καλοκαιριού ήταν για τη Μίλαν ο δανεισμός του Τιεμουέ Μπακαγιόκο από την Τσέλσι. Ο Γάλλος αμυντικός μέσος είχε κάνει μια κακή σεζόν στην Premier League, όμως με βάση τα δείγματα που είχε αφήσει στη Μονακό και το γεγονός ότι βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία (24) υπήρχε η ελπίδα πως στο Μιλάνο θα έβρισκε τον εαυτό του.

Μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει συμβεί, αφού ο Μπακαγιόκο δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τζενάρο Γκατούζο και δεν έχει ξεκινήσει βασικός ούτε σε ένα παιχνίδι της Serie A, παρά μόνο στα δύο για το Europa League. Μάλιστα, ο Ιταλός προπονητής δήλωσε σχετικά ότι «ο Μπακαγιόκο πρέπει να μάθει πώς να κερδίζει την μπάλα. Πρέπει να δουλέψει σωστά. Δεν θα είναι εύκολο. Μία εβδομάδα δεν είναι αρκετή για να απομακρύνεις τα ελαττώματα ενός ποδοσφαιριστή. Θα προτιμούσα να διαχειριζόμουν μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές με περισσότερη εμπειρία».

Σύμφωνα και με τα παραπάνω, τα δημοσιεύματα στην Ιταλία κάνουν λόγο για επικείμενη διακοπή του δανεισμού του Μπακαγιόκο και επιστροφή του στην Τσέλσι, εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραστικά.

Πιθανή η διακοπή του δανεισμού του Μπακαγιόκο