MENU

Οι «ροσονέρι» είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, όμως η επίσημη ανακοίνωση έγινε σήμερα, λίγες στιγμές μετά την απομάκρυνση του «Πίπο».

Ο τελευταίος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, αποχαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας, ωστόσο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του...Αναλυτικά:«Ολοκληρώνεται μία αξέχαστη εμπειρία η οποία με εμπλούτισε τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Ευχαριστώ τη Μίλαν που μου έδωσε αυτήν τη σπουδαία ευκαιρία, έκανα όι,τι καλύτερο, με όλο μου το επιτελείο, δουλεύοντας κάθε μέρα με πάθος, επιθυμία και αφοσίωση.

Δυστυχώς, δεν ήταν αρκετό, καθώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε. Υπάρχει ακόμη πικρία κι απογοήτευση που δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσω. Με μία ακόμη χρονιά, η εμπειρία μου σίγουρα θα ήταν πιο γεμάτη... αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Μία αγκαλιά και καλή τύχη εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους παίκτες που με υποστήριξαν τους πρόσφατους μήνες, παρά τις δυσκολίες έδειξαν πάντα επαγγελματισμό και σεβασμό. Ευχαριστώ επίσης όλους τους οπαδούς της Μίλαν, που ήταν μαζί μου μέχρι τέλους, ακόμα κι αν υπέφεραν.

Ειδικότερα, στους οπαδούς της Curva Sud, σας ευχαριστώ για τη δήλωσή σας (σ.σ. είπαν πως η συμπεριφορά της Μίλαν προς το πρόσωπό του ήταν απαράδεκτη).

Η Μίλαν θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, θα την υποστηρίζω- πάντα.

Θα σας δω σύντομα».

Ιντσάγκι: «Για πάντα στην καρδιά μου, αλλά...»