MENU

Η Αταλάντα ταξίδεψε στο «Stadio Ezio Scida» με το μυαλό στην προσεχή αναμέτρηση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την φάση των «32» του Europa League.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα όμως, τόσο ο έμπειρος τερματοφύλακας της Κροτόνε, Άλεξ Κορτάζ αλλά και ο Ετρίτ Μπερίσα ήταν εξαιρετικοί και κατάφεραν να κρατήσουν το «0» αμφότεροι για τις ομάδες τους με το 0-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη και έχασε αρκετές ευκαιρίες, όμως στο 80ο λεπτό το... πλήρωσε καθώς η Κροτόνε πήρε το προβάδισμα με τον αμυντικό μέσο της Ρολάντο Μαντραγκόρα μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Αταλάντα να σκοράρει σε κενή εστία.

Η Αταλάντα στο 88ο λεπτό κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας μετά από κόρνερ, ο Λουίς Παλομίνο βρέθηκε αμαρκάριστος και από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Η γηπεδούχος Κροτόνε... ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού καθώς πλέον βρίσκεται στο +5 από την Βερόνα ενώ αντίθετα Η Αταλάντα έμεινε στο -1 από την 6η Σαμπντόρια ενώ η Αταλάντα έμεινε στο -1 από την 6η Σαμπντόρια.

Κροτόνε - Αταλάντα 1-1