MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
SERIE A
A.S. Roma
A.S. ROMA
1 1
Atalanta BC
ATALANTA BC
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Είναι ο κακός τους δαίμονας. Η ομάδα που δε θέλουν να βλέπουν. Η Αταλάντα συμπλήρωσε τρία χρόνια αήττητη στα ματς με τη Ρόμα και δικαιούται να υποστηρίζει ότι είναι η ομάδα που φέτος έκοψε τις ελπίδες τίτλου των «τζιαλορόσι». Μετά το 2-1 του πρώτου γύρου, η ομάδα του Μπέργκαμο έμεινε όρθια και στο «Ολίμπικο» και η διαφορά της ομάδας του Σπαλέτι από την κορυφή, άνοιξε και πάλι στις 8 βαθμούς!

Για μία ακόμα φορά, η Αταλάντα απέδειξε ότι δικαιούται απόλυτα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν και έπαιζε δίχως τον πρώτο σκόρερ και κορυφαίο της παίκτη (Παπού Γκόμες) στάθηκε υπέροχα μες τη Ρόμα και αιφνιδίασε, παίρνοντας το προβάδισμα έξοχο γκολ του Κούρτιτς (22’).

Η ομάδα του Σπαλέτι που ήταν ανύπαρκτη στο πρώτο μέρος ισοφάρισε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με το Τζέκο (50’), όμως με εξαίρεση δύο φάσεις με Ντε Ρόσι και Ναϊνγκολάν δεν άξιζε τίποτα περισσότερο από το 1-1, που σκόρπισε απογοήτευση στο κοινό της.

Μίλησε στο τέλος η Λάτσιο

Την ίδια ώρα, η Λάτσιο κράτησε με νύχια και με δόντια την τέταρτη θέση που βγάζει στο επόμενο Champions League. Η αδιάφορη Τζένοα δεν αποδείχθηκε και τόσο αδιάφορη, αφού πήρε δύο φορές το προβάδισμα με τον Σιμεόνε (10’) και την παλιά σημαία της Λάτσιο, Γκόραν Πάντεφ (78’), ωστόσο ακόμα κι έτσι οι Ρωμαίοι έκλεψαν το βαθμό.

Ο Μπίλια με ριμπάουντ μετά από χαμένο δικό του πέναλτι ισοφάρισε για πρώτη φορά στο τέλος του ημιχρόνου, ενώ ο Ισπανός Λουίς Αλμπέρτο με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «λατσιάλι» χάρισε στην ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι ένα πολύτιμο βαθμό (2-2) που ίσως αποδειχθεί καθοριστικός στο τέλος.

Αφεντικό της Τοσκάνης!

Με τη Φιορεντίνα χωρίς κίνητρο και πιο αδιάφορη από ποτέ, η γειτόνισσα Έμπολι έψαχνε το τρίποντο για να σφραγίσει σε μεγάλο βαθμό τη δική της παραμονή και το πήρε με τον πλέον δραματικό τρόπο. Το ματς κυλούσε στο 1-1 με τα γκολ από Ελ-Καντουρί (37’) και Τέγιο (64’), όμως στις καθυστερήσεις ο Μανουέλ Πασκουάλ που για μία δεκαετία και πλέον φορούσε τη φανέλα των «βιόλα» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-2 για την Έμπολι που εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία.

http://rutube.ru/video/embed/c0732f5fce983d26d4f697c1789157ae
http://www.dailymotion.com/embed/video/x5idjkz
Ρόμα - Αταλάντα 1-1 (vids)