MENU

Η Ρόμα πέρασε νικηφόρα με 3-1 από το Σαν Σίρο με τα μάτια των ανθρώπων της Ίντερ να είναι στραμμένα πάνω στον Κώστα Μανωλά, που αποτελεί τον κεντρικό μεταγραφικό στόχο των Νερατζούρι για το καλοκαίρι.

Ο ισχυρός άνδρας της Ίντερ, Ζανγκ Ζιντόνγκ, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Μανωλά και είναι πλέον πεπεισμένος για την απόκτησή του την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Η Ίντερ, όπως σας έχει ενημερώσει πρώτο το SDNA, έχει το πάνω χέρι στην περίπτωση του Μανωλά και σύμφωνα με τους Ιταλούς η επίσημη κρούση δεν θα αργήσει να γίνει.

Όπως προσθέτουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, στην Ίντερ, μετά και το ματς με τη Ρόμα την Κυριακή, έχουν αποφασίσει να «τρέξουν» τις εξελίξεις και ετοιμάζουν ήδη την επίσημη πρόταση για τον Έλληνα στόπερ (πιθανότατα ύψους 45 εκατ. ευρώ), την οποία και θα καταθέσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η Ίντερ δείχνει διάθεση να επιταχύνει τις διαδικασίες στις συζητήσεις με τη Ρόμα και να καταφέρει να κλείσει τον Μανωλά εγκαίρως, καθώς γνωρίζει ότι στη... γωνία θα περιμένουν αρκετοί μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που έχουν εκφράσει κατά καιρούς το ενδιαφέρον τους.

«Τρελαμένοι με Μανωλά στην Ίντερ»