MENU

Κάκιστη ήταν η Ατλέτικο στο ματς κόντρα στη Λεγανές, με την απουσία του τραυματία Ντιέγκο Κόστα να την επηρεάζει πολύ και να παίρνει πολύ χαμηλό βαθμό στο παραγωγικό κομμάτι. Μάλιστα, αν και μετά βίας κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε απευθείας φάουλ του Γκριζμάν, εντέλει ισοφαρίστηκε από τον Γκουίντο Καρίγιο.

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν πολύ φτωχό, με την Ατλέτικο να μην μπορεί να βρει λύσεις απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Λεγανιές. Μάλιστα, αν κάποια ομάδα έφτασε πιο κοντά στο γκολ, αυτή ήταν η γηπεδούχος. Κύριος εκφραστής των ευκαιριών της ήταν ο Όσκαρ κυρίως με εκτελέσεις στημένων φάσεων.

Η κατάσταση φάνηκε να μην αλλάζει στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ατλέτικο να εξακολουθεί να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα της Λεγανιές και την τελευταία να έχει μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία με τον Νεσίρι στο 67', αλλά τον Όμπλακ να τον σταματά. Εντούτοις, οι «ροχιμπλάνκος» έστω και με κακή απόδοση κατάφεραν να βρουν το γκολ χάρη σε ένα υπέροχο απευθείας χτύπημα φάουλ του Αντουάν Γκριζμάν. Εντούτοις, η ομάδα του Σιμεόνε δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και ισοφαρίστηκε από τον Καρίγιο στο 82'.

Πλέον, η Ατλέτικο με παιχνίδι παραπάνω ισοβαθμεί στη 2η θέση με την Αλαβές και είναι έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

https://streamable.com/b8qcj
https://streamable.com/rwgw1
Λεγανές – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 (vid)