MENU

Πολύ δύσκολη αποδείχτηκε για την Ατλέτικο Μαδρίτης η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League αποδείχτηκε ότι είναι μια ομάδα με ποδοσφαιρικές αρχές, στις οποίες μένει πιστή απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Έτσι, στο πρώτο ημίχρονο ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα, με την κατοχή της μπάλας να φτάνει μέχρι και το 75%-25% υπέρ της σε σημεία του πρώτου μέρους. Η ομάδα του Σιμεόνε από την πλευρά της αμύνθηκε αποτελεσματικά, αλλά δεν έβγαλε καλές αντεπιθέσεις.

Τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ατλέτικο να αναπροσαρμόζει τα πλάνα της και να αποκτά περισσότερη επιθετική πνοή. Αυτό φάνηκε από την αρχή, με τους «ροχιμπλάνκος» να έχουν δοκάρι στο 52' σε σουτ του Κάλινιτς. Εντέλει, τη λύση ήρθε να δώσει ο Αργεντινός εξτρέμ Άνχελ Κορέα, ο οποίος αφού έπαιξε το ένα-δύο με τον Τόμας προχώρησε σε ένα υπέροχο «σόλο» και με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Λόπεζ για να γράψει το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Με αυτήν τη νίκη η Ατλέτικο Μαδρίτης ανέβηκε στην κορυφή της Primera Division έχοντας όμως παιχνίδι παραπάνω από την Μπαρτσελόνα και τη Σεβίλλη, που αν νικήσουν τις Βαλένθια και Θέλτα αντίστοιχα θα ξεπεράσουν τους «ροχιμπλάνκος».

https://https://soccerclips.matchat.online/embed/mX0D8XQtC9
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μπέτις 1-0