MENU

Τραγικό θάνατο βρήκε ο ποδοσφαιριστής της Λινάρες Ντεπορτίβο (Γ' κατηγορία της Ισπανίας), Φραν Κάρλες. Ο 26χρονος μέσος κι εκ των αρχηγών της ομάδας του, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 26 ετών, με τα αίτια του θανάτου του να προκαλούν τεράστια ερωτηματικά.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωσε όλα ξεκίνησαν από ένα βάρος που έπεσε στον μηρό του καθώς βρισκόταν στο γυμναστήριο, κατά τη διάρκεια των διακοπών του σε ξενοδοχείο της Κόστα ντελ Σολ. Ο έντονος πόνος ανάγκασε τον Κάρλες να μεταβεί σε νοσοκομείο της Μάλαγα εξετάσεις, αλλά δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό κι απλώς του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή, επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο.

Ο παίκτης ολοκλήρωσε τις διακοπές του και την Πέμπτη επέστρεψε στη Λινάρες, όμως ο πόνος άρχισε να γίνεται πιο έντονος. Το πρωί της Παρασκευής είχε γίνει αφόρητος πια κι έσπευσε εκ νέου στο νοσοκομείο. Οπως έγινε γνωστό δημιουργήθηκε ένα αιμάτωμα το οποίο έφτασε ως τα νεφρά του Ισπανού, προκαλώντας του ραβδομυόλυση (πάθηση που προκαλείται όταν οι αθλητές ασκούνται σκληρά σε υψηλές θερμοκρασίες). Ο 26χρονος τελικά έπεσε σε κώμα και μία ώρα μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Απίστευτος θάνατος ποδοσφαιριστή στην Ισπανία!