MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
LA LIGA
Real Madrid
REAL MADRID
Levante UD
LEVANTE UD
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Για χρόνια ο μοναδικός Άγιος που λατρευόταν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ήταν ο «San Iker» Κασίγιας. Έτσι όπως το πάει φέτος ο Κέιλορ Νάβας, εκτός από την θέση θα του φάει και την πρωτοκαθεδρία στην… αγιοσύνη. Απέναντι στην παλιά του ομάδα (Λεβάντε), ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας έκανε και πάλι σωρεία εκπληκτικών επεμβάσεων στο 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης, που για μία ακόμα φορά προβλημάτισε με την εικόνα της, παρά το ευρύ σκορ.

Το μοναδικό πράγμα που μπορεί να κρατήσει από αυτό το ματς ο Ράφα Μπενίτεθ είναι το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε στο πρωτάθλημα (30’) μετά από σιωπή 399 αγωνιστικών λεπτών και με αυτό το τέρμα, ο CR7 (πριν από το ματς εμφάνισε το χρυσό παπούτσι που κατέκτησε) έφτασε τα 324 γκολ με την «βασίλισσα» (σε 310 παιχνίδια) και ξεπέρασε οριστικά στην πρώτη θέση τον Ραούλ. Ο Πορτογάλος που ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο πιστώνεται και την ασίστ στο γκολ του Μαρσέλο (27’) που άνοιξε το σκορ, ωστόσο η συνολική εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κακή.

Ο ωσεί παρών Μπέιλ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, ο Νάβας που έκανε τρεις εκπληκτικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ντέιβερσον (26’, 29’), Γκιλάς (65’) είχε πάρα πολύ δουλειά, όμως η Λεβάντε που άξιζε κάτι καλύτερο δέχθηκε και τρίτο γκολ 11 λεπτά πριν το τέλος με εξαιρετική προσπάθεια του Χεσέ (79’,3-0). Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε ξανά προσωρινά στην κορυφή (με ένα ματς περισσότερο), όμως ο Ράφα Μπενίτεθ ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα του θέλει ακόμα πολύ πολύ δουλειά.

http://videa.hu/player?v=YLz8dcZnGXWWyMN7
http://videa.hu/player?v=OfwFLdo9A7ugiEMz
http://videa.hu/player?v=9ig6eZyjlplnUik7
Ο Κριστιάνο έβαζε, ο Νάβας έσωζε! (vids)