MENU

Το ερώτημα είναι πότε θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Αργεντινός. Πρέπει να απαντηθεί με ακρίβεια ημέρας, καθώς κάθε αγώνας που χάνεται είναι κρίσιμος τόσο για τους «μπλαουγκράνα» όσο και για την «μπιανκοσελέστε». Ο Μέσι τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Λας Πάλμας και οι εκτιμήσεις των γιατρών ανέφεραν ότι θα μείνει εκτός για δύο μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος να γυρίσει την εβδομάδα που προηγείται του «clasico» με τη Ρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Εδώ αρχίζει και ο πόλεμος...

Την ίδια εβδομάδα, συνεχίζονται τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, στα οποία η εθνική ομάδα της Αργεντινής έκανε πολύ κακό ξεκίνημα, χωρίς φυσικά τον Μέσι στη σύνθεσή της. Οι Αργεντινοί πήραν μόλις έναν βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικής, χάνοντας μάλιστα και εντός έδρας από τον Ισημερινό, και θέλουν πάση θυσία να έχουν τον Μέσι έτοιμο για τους αγώνες κόντρα σε Βραζιλία και Ισημερινό λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ!

Όπως είναι αναμενόμενο, οι άνθρωποι των Καταλανών δεν θέλουν όχι μόνο να συζητήσουν, αλλά ούτε να ακούσουν ότι ο Μέσι, τον οποίο περιμένουν να είναι ετοιμοπόλεμος κόντρα στους Μαδριλένους, θα πρέπει να ταξιδέψει στην πατρίδα του με το ενδεχόμενο μιας υποτροπής ή ενός νέου τραυματισμού, καθώς θα προέρχεται από μεγάλη απραξία.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παραμένει προσηλωμένος στην αποθεραπεία του, ωστόσο βρίσκεται στη μέση μιας κόντρας και αυτό τον κάνει να νιώθει άβολα. Ενδεχόμενες ήττες της Αργεντινής από Κολομβία και Βραζιλία θα την βάλουν πολύ νωρίς σε περιπέτειες με το ενδεχόμενο αποκλεισμού από το Παγκόσμιο Κύπελλο, για πρώτη φορά μετά το 1970, να είναι ορατό. Οι Αργεντινοί πιέζουν τον παίκτη όχι μόνο να είναι έτοιμος μία εβδομάδα νωρίτερα, αλλά και να τον έχουν κανονικά στη διάθεσή τους, κάτι που προκαλεί την αντίδραση της Μπαρτσελόνα. Καθώς μετράμε πια αντίστροφα για την επιστροφή του, η ένταση ανάμεσα στα δύο... στρατόπεδα αναμένεται να κορυφωθεί.

«Πόλεμος» Μπαρτσελόνα - Αργεντινής για τον Μέσι