MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
PREMIER LEAGUE
Chelsea F.C.
CHELSEA F.C.
1 1
Wolverhampton Wanderers
WOLVERHAMPTON WANDERERS
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Είχε κάνει σε όλο το ματς μόνο μία τελική! Ναι, αλλά τι τελική! Μία καταπληκτική φάση στο επιθετικό τρανζίσιον με τους Ντιέγκο Ζότα και Ραούλ Χιμένες να… κρύβουν την μπάλα και να την εμφανίζουν στα δίχτυα του Κέπα, μετά από περίτεχνο πλασέ του Μεξικανού σέντερ-φορ (56’).

Η Γουλβς εμφανίστηκε ατσάλινη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δεν πήγε να κάνει χαβαλέ ή να παίξει περίτεχνο ποδόσφαιρο, αλλά για να κερδίσει. Θα τα είχε καταφέρει, αφού έπαιξε με πλάνο και αυτοθυσία.

Η Τσέλσι είχε την κατοχή, αλλά μία έντονη φλυαρία. Ο Ρούι Πατρίσιο μέχρι το 80ό λεπτό δεν είχε κάνει παρά μόνο μία σημαντική απόκρουση.

Το κοινό στις εξέδρες δυσφορούσε και ο Μαουρίσιο Σάρι έπιανε το κεφάλι του από απόγνωση.

Όλα αυτά μέχρις ότου, ο Εντέν Αζάρ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να κάνει κάτι εκτός πλάνου. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων το κόρνερ των μπλε εκτελέστηκε με κοντινή πάσα, ο Βέλγος είχε την φαεινή ιδέα να δοκιμάσει το πόδι του από μακριά και με ένα εκπληκτικό σουτ… at the buzzer έκανε το 1-1, που τουλάχιστον έσωσε τον πόντο για τους Λονδρέζους, που πάντως έχασαν κι άλλο έδαφος στην μάχη για την τετράδα.

https://
Τσέλσι - Γουλβς 1-1 (vid)