MENU

Πρόκειται για σενάρια που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες, καθώς θεωρείται πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον πάγκο των «μπιανκονέρι» στο τέλος της φετινής σεζόν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου θα ήθελε τον Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο υπήρξαν και κάποια δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «μπαμ» με τον Ισπανό τεχνικό.

«Έγραψε κάποιος στο twitter ότι πηγαίνω στη Γιουβέντους κι αμέσως κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ... Πάρτε τηλέφωνο τον σύλλογο, εμένα, τον μάνατζέρ μου, κάποιον που να συνδέεται με την υπόθεση, τη Γιουβέντους ή ακόμα και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προτού το γράψετε...

Δεν θα πάω στη Γιουβέντους για τα επόμενα δυο χρόνια. Θα βρίσκομαι στη Μάντσεστερ Σίτι γιατί έχω συμβόλαιο και μακάρι να μείνω και ακόμα περισσότερα χρόνια. Μόνο με απολύσουν θα φύγω και θα πάω στο σπίτι μου. Αλλά αν κάποιος γράψει στο twitter ότι είμαι στην Αμερική τότε πάλι θα κυκλοφορήσει ότι... αναλαμβάνω ομάδα των ΗΠΑ!» είπε ο Γκουαρδιόλα.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSkySports%2Fvideos%2F383665058853871%2F&show_text=0&width=476
Aπάντηση Πεπ στις φήμες: «Δεν πάω στη Γιουβέντους, θα φύγω μόνο αν με απολύσουν» (vid)