MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
PREMIER LEAGUE
Stamford Bridge, Cosmote Sport 1
Chelsea F.C.
CHELSEA F.C.
0 0
Everton FC
EVERTON FC
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Είναι «μανούλα» σε κάτι τέτοια ματς. Λατρεύει να είναι το αουτσάιντερ και να χτίζει την τακτική του, προσπαθώντας να αφοπλίσει έναν ισχυρότερο αντίπαλο. Ο Μάρκο Σίλβα είχε την τιμητική του στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αφού έγινε ο πρώτος τεχνικός που βλέπει την ομάδα του να κρατάει στο μηδέν την Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι.

Οι «μπλε» κόλλησαν στο 0-0, διατήρησαν το αήττητο τους στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο υποχώρησαν στην τρίτη θέση σε μία απρόσμενη γκέλα εκτός προγράμματος.

Η κακή ημέρα φάνηκε από το πρωί για τους Λονδρέζους που σπατάλησαν το πρώτο μέρος, έχοντας μόνο δύο καλές στιγμές (αμφότερες με τον αριστερό τους μπακ), με τον Μάρκος Αλόνσο να έχει δύο φαρμακερά σουτ (24’, 42’) για μία Τσέλσι που δεν κατάφερε να μπει στην αντίπαλη περιοχή.

Η εικόνα των «μπλε» βελτιώθηκε στην επανάληψη, όμως και πάλι το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Ο Ουίλιαν έχασε χρυσή ευκαιρία με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, όμως ήταν άστοχος, ο Πίκφορντ είχε απάντηση σε φαρμακερό σουτ του Αζάρ (64’), ενώ το γκολ του Μοράτα (73’) ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ.

Παρά την πίεση, η Τσέλσι δεν είχε άλλες κλασικές ευκαιρίες και η γκέλα ήρθε φυσιολογικά απέναντι σε μία ψυχωμένη και σκληρή Έβερτον (0-0), που παραμένει κοντά στην ευρωπαϊκή ζώνη.

https://https://hfoot.matchat.online/player/KUlesT87Jf
Τσέλσι - Έβερτον 0-0 (vid)