MENU

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επιδιώκουν στην προσθήκη ενός πρωτοκλασάτου αμυντικού, ο οποίος θα δώσει άμεσα λύσεις, σιγουριά και αξιοπιστία στο κέντρο της άμυνας τους.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδιάζει να καταθέσει τεράστια πρόταση στην Λέστερ για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ που εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην μεταγραφική της λίστα.

Μάλιστα, η πρόταση αυτή φημολογείται ότι θα ξεπερνά την περσινή πρόταση 84 εκατομμυρίων ευρώ της Λίβερπουλ για τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ από την Σάουθαμπτον, γεγονός που την έθεσε ως την πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού ποδοσφαιριστή στην ιστορία.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός αμυντικού και η διοίκηση της Γιουνάιτεντ δείχνει να μην θέλει να του χαλάσει το χατίρι και να προβεί σε μια πολύ υψηλή προσφορά για τον νούμερο ένα στόχο του συλλόγου για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Τα Μέσα του εξωτερικού υποστηρίζουν ότι, η προσφορά θα είναι το λιγότερο 76 εκατομμύρια ευρώ, με σκοπό να δελεάσουν τις «αλεπούδες» και να πουν το πολυπόθητο «ναι» για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή και ταυτόχρονα να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία.

Την περσινή σεζόν ο Μαγκουάιρ κατέγραψε 44 συμμετοχές, με απολογισμό 2 γκολ και 3 ασίστ με την φανέλα της Λέστερ ενώ και στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας με την Αγγλία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Εναλλακτικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση που δεν έχει θετική έκβαση η υπόθεση του Μαγκουάιρ, παραμένουν οι Μίνα (Μπαρτσελόνα) και Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ).

Τα «ρέστα» της για Μαγκουάιρ η Γιουνάιτεντ