MENU

Ο αγγλικός σύλλογος συνεχίζει τον καλοκαιρινό του σχεδιασμό, όπου εμφανίζεται να έχει προτεραιότητα η προσθήκη ενός ακραίου μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή, που θα διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα και εκρηκτικότητα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», η οποία με την σειρά της χρησιμοποιεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «O JOGO», τα «σφυριά» δείχνουν να σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν για την απόκτηση του Γιασίν Μπραχίμι που αγωνίζεται στην Πόρτο.

Ο 28χρονος εμφανίζεται αρνητικός ως προς την ανανέωση του τρέχοντος συμβολαίου με τους «δράκους», με αποτέλεσμα να φημολογείται ότι έχει τοποθετηθεί στην λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Αλγερινού άσσου με την Πόρτο, ολοκληρώνεται το 2019 ενώ υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης του, ύψους 59 εκατομμυρίων ευρώ.

Την περσινή σεζόν, ο Μπραχίμι κατέγραψε 49 συμμετοχές, με απολογισμό 12 γκολ και 10 ασίστ με την φανέλα της Πόρτο.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι επιθυμεί την προσθήκη ακόμη ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επιθετικής γραμμής και ο Μπραχίμι φαίνεται συγκαταλέγεται ανάμεσα στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, που έχει ξεχωρίσει ο Αργεντινός τεχνικός.

Δημοσιεύματα του εξωτερικού εμπλέκουν την Γουέστ Χαμ και στην υπόθεση του Ζοάο Μάριο της Ίντερ, για τον οποίο ενδιαφέρον εμφανίζονται να έχουν δείξει εξίσου, Έβερτον και Λέστερ.

Στην λίστα της Γουέστ Χαμ και ο Μπραχίμι (pic)