MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
PREMIER LEAGUE
Anfield, Cosmote Sport 1HD
Liverpool F.C.
LIVERPOOL F.C.
5 0
Watford FC
WATFORD FC
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Δυστυχώς για τον Ορέστη Καρνέζη ήταν η σειρά του να τεθεί αντιμέτωπος με τον τύπο που διάγει την καλύτερη σεζόν νεοφερμένου στην Λίβερπουλ. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνέχισε να κάνει στο γήπεδο ότι κι ο Λιονέλ Μέσι και να τρελαίνει Αγγλία και Ευρώπη. Ο Αιγύπτιος δεν καταλαβαίνει ούτε από χιόνια, ούτε από κρύα και με ένα εκπληκτικό καρέ χόρτασε μπάλα όσους είδαν το εκπληκτικό προσωπικό του σόου στο χορταστικό 5-0 της Λίβερπουλ επί της Γουότφορντ.

Δεν είναι τυχαίο που αναφέρθηκε το όνομα του Μέσι νωρίτερα. Χρειάστηκαν μόλις 4 λεπτά για τον Αιγύπτιο για να κοπιάρει το μυθικό γκολ του απέναντι στην Μπάγερν, με το δύσμοιρο Πρεντλ σε ρόλο Μπόατενγκ! Με υπέροχες ντρίμπλες, ο Σαλάχ μπήκε στην περιοχή και με άψογο στιλ νίκησε τον Καρνέζη για το 1-0.

Η Λίβερπουλ έχασε νωρίς με τραυματισμό τον Εμρέ Τσαν, όμως δεν φρέναρε σε κανένα σημείο του ματς. Ο Καρνέζης με υπέροχο τρόπο αρνήθηκε το 2-0 στον Φιρμίνο (37’), όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα λίγο αργότερα, όταν μετά από σέντρα του Ρόμπερτσον στο πίσω δοκάρι, ο Σαλάχ ήρθε με φόρα για το 2-0 (43’), φτάνοντας τα 35 γκολ στη σεζόν, τα περισσότερα που έχει πετύχει οποιοσδήποτε παίκτης στην πρώτη του σεζόν στο Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Αιγύπτιος έφτιαξε το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης, όταν με σέντρα ακριβείας από τα δεξιά, υποχρέωσε τον Φιρμίνο να βάλει ένα εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι πάνω στην κίνηση (50’) για να κάνει το 3-0, όμως η Λίβερπουλ ήταν φανερό ότι δεν ήθελε να σηκώσει το πόδι από το γκάζι.

Ένα ακόμα προσωπικό σόλο του Σαλάχ και λάθος εκτίμηση του Καρνέζη έφερε το 4-0 (77’), ενώ το απίθανο ρεσιτάλ του Αιγύπτιου μάγου ολοκληρώθηκε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, όταν πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Καρνέζη σε τετ-α-τετ με τον Ινγκς και με κοντινή προβολή έκανε το 5-0, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να φτάνει τα 73 γκολ μετά από 31 αγωνιστικές και να μειώνει ξανά στο -2 την απόσταση από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

https://streamable.com/8nmr7
http://rutube.ru/video/embed/23c4811e6f82613ca74418e2dad54a86
Λίβερπουλ - Γουότφορντ 5-0 (vid)