MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
PREMIER LEAGUE
Anfield, Cosmote Sport 1HD
Liverpool F.C.
LIVERPOOL F.C.
2 0
Newcastle United F.C.
NEWCASTLE UNITED F.C.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Η Λίβερπουλ έχει αλλάξει φέτος level. Η μεγαλύτερη απόδειξη είναι κάτι τέτοια παιχνίδια με ομάδες όπως η Νιούκαστλ, που παλιότερα με λίγο προσεκτικό ταμπούρι έβρισκαν τρόπο να κλέψουν βαθμούς στο «Άνφιλντ». Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετική. Όσο η Λίβερπουλ έχει τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε τέτοια κατάσταση μπορεί να καθαρίζει τέτοια παιχνίδια διαδικαστικά.

Οι «κόκκινοι» δεν χρειάστηκε να ανεβάσουν στροφές. Έπαιξαν έξυπνα και προσεκτικά. Στις δύο φορές που βρήκαν την άμυνα της Νιούκαστλ ψηλά, άλλαξαν την μπάλα με κινηματογραφική ταχύτητα και σκόραραν δύο πανέμορφα γκολ σήμα-κατατεθέν της φετινής ομάδας.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πέτυχε το 32ο φετινό του γκολ (έχει 9 ασίστ) σε 38 παιχνίδια και με το αριστερό άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη (40’, 1-0) απέναντι στην πολύ πειθαρχημένη τακτικά ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, που προσπάθησε τίμια σε όλη την αναμέτρηση.

Η εξαιρετική απόκρουση του Κάριους σε προσπάθεια του Ντιαμέ (45’) κράτησε το προβάδισμα για την Λίβερπουλ, η οποία στο 55ο λεπτό πέτυχε ένα μαγικό γκολ, όταν μετά από συνδυασμό Σαλάχ και Φιρμίνο, ο Μανέ τρύπωσε κάθετα και με ιδανικό τελείωμα έκανε το 2-0, που σφράγισε την 17η φετινή νίκη της Λίβερπουλ που παρέμεινε στη δεύτερη θέση στο -15 από την Μάντσεστερ Σίτι.

https://streamable.com/awk0b
Λίβερπουλ - Νιούκαστλ 2-0 (vid)