MENU

Τείνει να εξελιχθεί σε δραματική σειρά με περισσότερα επεισόδια κι από την «Τόλμη και Γοητεία»:  από τη στιγμή που ο Τιμπό Κουρτουά επέστρεψε στο «Στάνφορντ Μπριζ» και ο Πετρ Τσεχ άρχισε ν' ανακαλύπτει τις χαρές του πάγκου, το όνομά του ξεκίνσηε ν' ακούγεται για διάφορες ομάδες εντός κι εκτός Νησιού. 

Το επικρατέστερο σενάριο, ωστόσο, ήθελε τον 33χρονο τερματοφύλακα να οδεύει προς την αγκαλιά της Άρσεναλ, προκειμένου να βρει εκεί το στοργικό «χάδι» που του έλειψε φέτος στην Τσέλσι. 

Όμως, η σχεδόν... βέβαιη μεταγραφή, φαίνεται πως δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί: «Έχω εμπιστοσύνη στους τερματοφύλακες που διαθέτουμε. Κατά την άποψή μου ο Σέζνι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, ενώ και ο Οσπίνα κάνει εξαιρετική δουλειά. Αν συγκρίνετε τους αριθμούς των γκολκίπερ φέτος, θα δείτε πως ο καλύτερος από όλους είναι ο Οσπίνα», δήλωσε ο Βενγκέρ κόβοντας, μάλλον προσωρινά, τα φτερά των φημών. 

Το σήριαλ, απ' ό,τι φαίνεται, ετοιμάζεται μετά από 12.500 επεισόδια να ρίξει αυλαία, με τον Τσεχ να μη φοράει τη φανέλα των «Κανονιέρηδων». 

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει, όμως, τι θα γίνει λίγο πριν τους τίτλους τέλους. 

Δεν ενδιαφέρεται για Τσεχ η Άρσεναλ