MENU

Όχι, δε ζήλεψαν τα δικά μας πλέι οφ. Απλώς είναι τόσο ρευστά τα δεδομένα μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Premier League με αποτέλεσμα να υπάρχει το ενδεχόμενο διεξαγωγής πλέι οφ σε ουδέτερη έδρα για να ξεκαθαρίσουν η τρίτη και η τέταρτη θέση.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα του Πέπ Γκουαρντιόλα (75 βαθμοί) με ένα πόντο απέναντι στην Γουότφορντ εξασφαλίζει την τετράδα, ενώ με νίκη την απευθείας έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της νέας χρονιάς.

Συγχρόνως, η Λίβερπουλ (73 βαθμοί) θέλει να φέρει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα (στο Άνφιλντ με την Μίντλεσμπρο) από την Άρσεναλ (72βαβμοί) (εντός έδρας με Έβερτον) για να τερματίσει στην τέταρτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του Champions League. Μάλιστα η ομάδα του Γιούρκεν Κλοπ έχει καλύτερο συντελεστή από την αντίστοιχη του Βενγκερ (+33 έναντι +31), δεδομένο που μετράει στις ισοβαθμίες.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ακραίο σενάριο που φέρνει τις εμπλεκόμενες ομάδες αντιμέτωπες σε αγώνα πλέι οφ για να ξεδιαλύνει το τοπίο της τετράδας. Ιδού τα τρία σενάρια που οδηγούν σε πλέι οφ.

1. Πλέι οφ ανάμεσα σε Λίβερπουλ (ήττα 2-0 από Μίντλεσμπρο) και Άρσεναλ (1-1 με Έβερτον) με έπαθλο την 4η θέση.

2. Πλέι οφ για Μάντσεστερ Σίτι (3-3 ισοπαλία με τη Γουότφορντ) και Λίβερπουλ (3-0 νίκη κόντρα στην Μίντλεσμπρο) για την 3η θέση.

3. Πλέι οφ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι (4-0 ήττα από τη Γουότφορντ) και Άρσεναλ (1-0 νίκη απέναντι στην Έβερτον).

Από ό,τι διαπιστώνει κανείς είναι σχεδόν αδύνατο να έχουμε 39ο ματς φέτος στην Premier League. Ή μήπως όχι;

Θα το δούμε κι αυτό; Πλέι οφ με Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι (pic)