MENU

Σε μια περίοδο που έχουν αρχίσει κάποιες (δειλές) φωνές αμφισβήτησης του προπονητή των «κόκκινων», ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ από το 2004 μέχρι το 2007 κατακτώντας το 2005 το Τσάμπιονς Λιγκ, πιστεύει ότι ο Κλοπ χρειάζεται στήριξη ώστε να αποδώσει καρπούς η δουλειά του.

«Μου αρέσει ο Κλοπ. Ταιριάζει πολύ στην ομάδα. Του δίνω δύο χρόνια για να κατακτήσει το πρωτάθλημα» είπε αρχικά ο Σισέ και συμπλήρωσε αποθεώνοντας τον Κλοπ:

«Είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω και να μιλήσω μαζί του. Σου βγάζει θετική ενέργεθα. Είναι σαν τον Μουρίνιο. Έχει άστρο σε αυτό. Στη Ντόρτμουντ όλοι τον αγαπούσαν, τώρα στη Λίβερπουλ συμβαίνει το ίδιο. Δεν είναι τυχαίο. Ακόμα και όταν τον βλέπεις στην τηλεόραση, διακρίνεις τη θετική ενέργειά του. Ο γιος μου Πρινς, ο οποίος είναι οκτώ χρόνων, παίζει στη Λίβερπουλ κι έτσι έχω την ευκαιρία να συναντώ και τον Κλοπ.

Θα ήθελα πολύ να τον έχω προπονητή. Νομίζω ότι έχει ιδανική σχέση με τους ποδοσφαιριστές του, τους αγαπά και τους προστατεύει. Στη Λίβερπουλ έχει τις κατάλληλες συνθήκες να δουλέψει: έναν σπουδαίο σύλλογο, πολύ καλούς παίκτες, θρυλικό γήπεδο, σπουδαίους οπαδούς».

Σισέ: «Σε δύο χρόνια τίτλο με Κλοπ η Λίβερπουλ»