MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
Community Shield
Leicester City FC
LEICESTER CITY FC
1 2
Manchester United F.C.
MANCHESTER UNITED F.C.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Δεν ήταν ο καλύτερος νεοαποκτηθείς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο χορτάρι του «Γουέμπλεϊ». Ο ιβοριανός στόπερ Ερίκ Μπαϊγί ας πούμε ήταν σαν… φάρος στον αγωνιστικό χώρο. Εκείνος ήταν σχεδόν αόρατος για 82 λεπτά. Βαρύς, ανόρεχτος, σχεδόν βαριεστημένος. Η άμυνα της Λέστερ δεν τον ένιωσε. Κι όμως, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κατάφερε να κάνει όλο τον πλανήτη να ασχοληθεί ξανά μαζί του.

Ποιός θα θυμάται μετά από λίγο ότι το παρθενικό του γκολ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν λίγο… επιθετικό φάουλ κι άλλο τόσο οφσάιντ; Η ιστορία έγραψε ότι με καρφωτή κεφαλιά 8 λεπτά πριν το τέλος, ο Σουηδός σταρ έκανε αυτό για το οποίο αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Της έδωσε κούπα. Η Λέστερ ήταν άκρως ανταγωνιστική, ισοφάρισε με τον γνωστό ύποπτο Τζέιμι Βάρντι, αλλά μηδένα προ του Ζλάταν μακάριζε…

Η νέα Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο «μύριζε» ακόμα Γιουνάιτεντ από το χθες. Χωρίς πολλές πρωτότυπες ιδέες, με πολλά πρόσωπα από το παρελθόν και σε διαδικασία εύρεσης ταυτότητας. Η γυριστή κεφαλιά του Οκαζάκι (19’) βρήκε το δοκάρι του ακινητοποιημένου Ντε Χέα και αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» γλίτωσαν βρήκαν το γκολ, με μία μαγική ενέργεια του Λίνγκαρντ. Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός με εκπληκτικό σόλο πέρασε κάθετα τη μισή άμυνα της Λέστερ και με τέλειο πλασέ (32’) άνοιξε το σκορ!

Η οσμή από το παρελθόν εμφανίστηκε στην αρχή της επανάληψης. Ο τραγικός Φελαϊνί με αστείο γύρισμα προς τα πίσω, δώρισε την μπάλα στον Βάρντι κι εκείνος αφού πέρασε τον Ντε Χέα ισοφάρισε για τις «αλεπούδες» (52’, 1-1) που πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν ακόμα μία κούπα.

Με προσεκτικό στιλ πίσω από την μπάλα, οι παίκτες του Ρανιέρι μπλόκαραν τους «κόκκινους διαβόλους», έχασαν τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά του Μούσα (80’) να βάλουν μπλε κορδέλα στο τρόπαιο και το πλήρωσαν. Η σέντρα ακριβείας του Βαλένσια βρήκε στο πίσω δοκάρι τον Ζλάταν (82’) κι όλα τα υπόλοιπα ήταν ιστορία. Η πρώτη κούπα της σεζόν στην Αγγλία φέρει την υπογραφή του μεγάλου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

//rutube.ru/play/embed/8828562
//rutube.ru/play/embed/8828609
//rutube.ru/play/embed/8828668
Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (vids)