MENU

Φέτος η Λίβερπουλ δεν θα έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και αυτό θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους παίκτες της ακαδημίας της Λίβερπουλ να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν.

Το ταλέντο ρέει άφθονο στης ακαδημίες και σύμφωνα με τον Κλοπ αυτοί είναι οι πέντε παίκτες που θα τους δώσει την ευκαιρία να παίξουν ακόμα και στην πρώτη ομάδα

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι πέντε πιτσιρικάδες που έχουν κλέψει το μυαλό του Κλοπ;

1) Κόνορ Μαστερσον: Ο νεαρός αμυντικός είναι μόλις 17 ετών αλλά είχε βρεθεί στον πάγκο των κόκκινων στο περσινό παιχνίδι του κυπέλλου με την Έξετερ. Διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι ενώ μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος.

2) Κέιν Λούις: Ο 18χρονος πρώην παίκτης της Μπρέντφορντ είναι στόπερ αλλά μπορεί να παίξει με άνεση και ως δεξιός μπακ.Ο νεαρός υπέγραψε πρόσφατα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Λίβερπουλ ενώ ήταν παρών και στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με την Τρανμέρ χωρίς να γίνει αλλαγή.

3) Τρεν Αλεξάντερ-Άρνολντ: Ένας πολυθεσίτης παίκτης που μπορεί να παίξει ως κεντρικός μέσος, δεξιός μπακ ή ακόμα και δεξιός εξτρέμ. Ο 17χρονος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ακαδημίας της Λίβερπουλ και παρακολουθείται στενά από τον Κλοπ. Ο διεθνής με την ελπίδων της Αγγλίας φέτος το καλοκαίρι προπονείται με την πρώτη ομάδα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με την ωριμότητά του και την κατοχή της μπάλας.

4) Οβιέ Ετζάρια: Ο Ετζάρια είναι κεντρικός μέσος με πολύ καλή κάθετη πάσα. Ο 18χρονος Άγγλος πριν δύο χρόνια αρνήθηκε να πάει στις ακαδημίες της Άρσεναλ και αυτό του βγήκε σε καλό, αφού έχει καθιερωθεί στην ομάδα των κάτω των 21 και τώρα θα πάρει την ευκαιρία του και στην πρώτη ομάδα.

5) Τόνι Γκόμες: Αν και ο 17χρονος γεννήθηκε στην Γουινέα, παίζει με την ελπίδων της Πορτογαλίας. Είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Λίβερπουλ. Με εξαιρετική τεχνική, ψυχραιμία και μέλος της Λίβερπουλ στο περσινό Youth Cup.Εκεί τους άφησε όλους έκπληκτους με τα τελειώματά του. Άν συνεχίσει έτσι τότε θα προκαλέσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Κλοπ για την επίθεση της Λίβερπουλ.

Τα πέντε «διαμάντια» της Λίβερπουλ