MENU

Οι Λονδρέζοι θα έρθουν «μισοί» στο Καραϊσκάκη, αφού νοκ άουτ τέθηκαν τόσο ο Αλέξις Σάντσες, όσο κι ο Σάντι Καθόρλα, προσθέτοντας τα ονόματά τους στη μακρά λίστα των απόντων. Ο Αλσατός τεχνικός «απολογήθηκε» για το ζήτημα των συχνών και σημαντικών τραυματισμών στην Άρσεναλ, λέγοπντας πως:

«Το θέμα των τραυματισμών είναι ένα ζήτημα που το αφήνω στους ειδικούς. Κάνοντας σύγκριση με τους τραυματισμούς που έχουν άλλες ομάδες σε όλη την Ευρώπη, δεν νομίζω ότι έχουμε περισσότερους τραυματισμούς σε σύγκριση με άλλες ομάδες».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε πως: «Ο Σάντσες είχε τέσσερις εβδομάδες διακοπές και ξεκουράστηκε σε κάποιους αγώνες. Μεταξύ του αγώνα με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ και αυτού με τη Νόριτς μεσολάβησαν πέντε ημέρες. Ποτέ δεν πιέζω έναν παίκτη για να παίξει. Είμαστε σε μία δουλειά όπου για να πάρεις μέρος θα πρέπει να είσαι σε θέση να δώσεις το 100%. Μετά τον αγώνα με τη Νόριτς συζήτησα με τον Σάντσες και θεωρούσε και αυτός πως ήταν έτοιμος για να παίξει. Δεν ήταν ένα προφανές λάθος αυτό που έγινε, Κάνουμε ιατρικούς ελέγχους στους παίκτες μας κάθε εβδομάδα. Εάν θέλετε να με κατηγορήσετε για τους τραυματισμούς, δεν έχω κανένα πρόβλημα»

Εκείνο δε που τόνισε ο Βενγκέρ είναι πως το παιχνίδι που τον ενδιαφέρει πρωτίστως δεν είναι αυτό με τον Ολυμπιακό, αλλά κόντρα στη Σάντερλαντ, την προσεχή αγωνιστική.

«Το μεγάλο παιχνίδι είναι το Σάββατο (5/12) και επικεντρωνόμαστε σε αυτό, μετά θα δούμε πώς θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι καλά οργανωμένη, έχει ένα ισχυρό αμυντικό σύστημα και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση σε αυτό. Είναι δύσκολο να τους διασπάσουμε. Στα ματς με με Νόριτς και Γουέστ Μπρομ είχαμε 70% κατοχή, μας έκαναν 4 σουτ και δεχτήκαμε 3 γκολ».

Βενγκέρ: «Εμένα κατηγορήστε για τους τραυματισμούς»