MENU

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τη Νόριτς και οι πρώτες πληροφορίες τον ήθελαν να χάνει σίγουρα την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα.

Οι φόβοι όχι μόνο φαίνεται να επιβεβαιώνονται, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις του τραυματισμού του κάνουν λόγο για απουσία αρκετών μηνών από την αγωνιστική δράση καθώς μάλλον έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να χάσει τον Καθόρλα τουλάχιστον για τους επόμενους τρεις μήνες!

Η Άρσεναλ ακόμα δεν έχει επισημοποιήσει κάτι, ούτε έχει δώσει νεότερα σχετικά με την κατάσταση των υπόλοιπων προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τραυματισμούς, κάτι πάντως που αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων 24 ωρών.

Την ίδια στιγμή, όπως είναι γνωστό, δεδομένα εκτός από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τίθεται ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος «πέταξε» για τη Χιλή προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία με τον μυϊκό τραυματισμό που αποκόμισε στο ίδιο ματς με τη Νόριτς, ο οποίος και πρόκειται να τον θέσει νοκ-άουτ για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Αντίθετα ο Λορέν Κοσιελνί φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπισε και πιθανότατα θα βρίσκεται στη διάθεση του Βενγκέρ για το κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» την ερχόμενη Τετάρτη, κάτι που ίσως συμβεί επίσης τόσο με τον Κίεραν Γκιμπς όσο και με τον Θίο Γουόλκοτ.

Σοκ στην Άρσεναλ με Καθόρλα!