MENU

Ο Βάρντι ήδη μετράει γκολ σε 11 συνεχόμενα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που αποτελεί νέο ρεκόρ στο πρωτάθλημα και πλέον στοχεύει ένα πολύ δύσκολο ρεκόρ που κατέχει ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι από το 2013.

Ο Μέσι από τον Νοέμβριο του 2012 ως τον Μάιο του 2013 είχε καταφέρει να βρει δίχτυα σε 21 συνεχόμενα παιχνίδια της Primera Division και στο Νησί ήδη κάνουν λόγο αν μπορεί ο Βάρντι να καταφέρει κάτι αντίστοιχο.

Για να το κάνει θα πρέπει να σκοράρει σε όλα τα ματς της Λέστερ που ακολουθούν μέχρι τον Φεβρουάριο, κάτι που φυσικά αποτελεί ένα πολύ δύσκολο επίτευγμα, λαμβάνοντας υπόψη και τη δυσκολία του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Σκοράροντας για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι πάντως, ο Βάρντι κατάφερε να ισοφαρίσει το ρεκόρ που κατέχει ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα με τη Φιορεντίνα στη Serie A, ενώ απέχει πέντε ματς από το να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ με την Μπάγερν Μονάχου στην Μουντεσλίγκα όπου είχε βρει δίχτυα για 16 σερί αγώνες.

Πάντως στην Αγγλία, όχι σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, αλλά στην παλιά πρώτη κατηγορία, το ρεκόρ κατέχει ο Σταν Μόρτενσεν που είχε σκοράρει σε 15 συνεχόμενα παιχνίδια με τη φανέλα της Μπλάκπουλ τη σεζόν 1950-1951.

Το ρεκόρ του Μέσι η νέα πρόκληση για Βάρντι