MENU

Φόρεσε τη φανέλα της σε 177 παιχνίδια, την περίοδο μάλιστα που οι «γουόντερερς» μεσουρανούσαν, μιας και σήμερα βρίσκονται στην Τσάμπιονσιπ. Ενα σενάριο από την Αγγλία ωστόσο θέλει τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού να ενδιαφέρεται να αναλάβει τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε για πέντε χρόνια!

Σύμφωνα με την «Τhe Βolton Νews», ο Στέλιος Γιαννακόπουλος θεωρείτια ότι έχει συγκεντρώσει μία πολυεθνική κοινοπραξία, κοινώς ότι υπάρχει μία ομάδα επιχειρηματιών από πίσω του (από την Ευρώπη και την Αμερική) της οποίας προφανώς και ηγείται, ώστε να αγοράσει τις μετοχές του συλλόγου!

Οι Βρετανοί μάλιστα φιλοξενούν και μία δήλωση του παλαίμαχου άσου, όπου αναφέρει ότι:«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω την ομάδα στην καρδιά μου. Αγάπησα τις πέντε σεζόν που αγωνίστηκα στην Μπόλτον. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις, τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου που συνυπήρξαμε τότε μαζί. Για την ώρα δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο για τα επιχειρηματικά μου σχέδια».

Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο ίδιος μας παρέπεμψε σε όσα είπε στους Άγγλους, με τη σημείωση ότι... δεν διαψεύδει το γεγονός, αλλά για την ώρα δεν μπορεί να πει τίποτα παραπάνω.

Οπως πάντως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης της Μπόλτον, Έντι Ντέιβις θα προτιμούσε να δώσει την ομάδα σε Άγγλους επενδυτές, έχοντας ήδη δεχτεί και σχετικές προτάσεις. Μία από αυτές δε, προέρχεται από την «Sports Shield», η οποία φέρεται να ανέλαβε να χρηματοδοτήσει τον σύλλογο κατά το δεύτερο μισό της σεζόν, όπως ενημέρωσε με μήνυμά της στο twitter η διοίκηση των «Γουόντερερς».

«Ο Stelios θέλει να γίνει πρόεδρος της Μπόλτον»!