MENU

Με μία ή δύο αγωνιστικές τιμωρίας κινδυνεύει ο Κώστας Φορτούνης για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την Κυριακή (7/10).

Της υπόθεσης αναμένεται να επιληφθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, μετά την Τετάρτη (10/10), αφού βρίσκεται για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό. Αφού ζητήσει και εξετάσει το βίντεο του αγώνα από τη Nova, θα αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη στο διεθνή μεσοεπιθετικό, είτε για ανάρμοστη διαγωγή που σημαίνει μία αγωνιστική (για το συγκεκριμένο άρθρο είχε τιμωρηθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για τις χειρονομίες στους οπαδούς του ΟΦΗ), είτε με δύο για εξύβριση.

Στη συνέχεια, εφόσον ασκηθεί δίωξη, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, θα κληθεί σε απολογία από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, για την ερχόμενη εβδομάδα, το πιθανότερο για την Πέμπτη (18/10) ή την Παρασκευή (19/10).

Αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύει να χάσει τα παιχνίδια με ΟΦΗ στις 21/10 ή και Απόλλωνα Σμύρνης στις 29/10 ενώ ακολουθεί και ο αγώνας Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στις 31/10.

Να σημειωθεί ότι οποιαδήποτε τιμωρία για ποδοσφαιριστή είναι άμεσα εκτελεστή και δεν χρειάζεται διάστημα πέντε ημερών όπως συμβαίνει με τις τιμωρίες έδρας.

Αυτή θα είναι η «καμπάνα» του Φορτούνη