MENU

Το απόγευμα της Τετάρτης εκδικάστηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της Super League η έφεση του Ολυμπιακού για την τιμωρία των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών συν το πρόστιμο για όσα συνέβησαν στο περιβόητο πλέον ματς με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη.

Οι δικηγόροι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, κ.κ. Αργύρης Λίβας και Βασίλης Δημακόπουλος επανέλαβαν τη θέση τους ότι δεν μπορούν να ληφθούν υπόψιν καταθέσεις από τη στιγμή που εκθέσεις των αρμοδίων για το ματς δεν αναφέρουν κάτι σχετικό, τονίζοντας μάλιστα πως αν συμβεί τελικά κάτι τέτοιο θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου αφού τα πρωταθλήματα και τα ματς θα κρίνονται στο μέλλον με αυτό τον τρόπο.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Σάββας Θεοδωρίδης, σημείωσε και πάλι ότι μετά το τέλος του αγώνα με τους Κρητικούς δεν συνέβη το παραμικρό και πως άπαντες από την πλευρά του Πλατανιά έσπευσαν να τον χαιρετήσουν πλην μονάχα του Γιώργου Παράσχου. Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» κατήγγειλαν εκ νέου μεθόδευση από την πλευρά του ΠΑΟΚ, κάνοντας αναφορά και στη συνάντηση του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου στα Χανιά με τους παίκτες του Πλατανιά, Καρυπίδη και Στάθη.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την σχετικά σύντομη διαδικασία το δικαστήριο δεν έβγαλε απόφαση, η οποία αναμένεται και αυτή, όπως και στην περίπτωση του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.

Εκδικάστηκε η έφεση για το Ολυμπιακός – Πλατανιάς