MENU

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο Σταύρος Κοντονής θα λειτουργήσει βάσει του δικαιώματος που του δίνει ο νέος αθλητικός νόμος και αναμένεται να επιβάλει διοικητικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με την Ντόρντμουντ για το Europa League. Παράλληλα, είναι γνωστό πως η ΔΕΑΒ έχει εισηγηθεί στον υφυπουργό και επιβολή προστίμου 10.000 ευρώ στον «δικέφαλο του Βορρά» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη Super League.

Από τις 3 Νοεμβρίου το SDNA είχε αποκαλύψει ότι παράλληλα με το πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ, είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει ανάλογη εισήγηση και για τον Ολυμπιακό, αναφορικά με τις ρίψεις καπνογόνων στη Βέροια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο Σταύρος Κοντονής αναμένεται να καλέσει και την ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να της επιβάλει διοικητικό πρόστιμο, που βάσει Νόμου κυμαίνεται από 10.000 έως 1.000.000 ευρώ (πιθανότατα θα επιβληθεί το κατώτερο).

Να σημειωθεί πως η ποινή αυτή, είναι τελείως ξεχωριστή από τη 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 43.000 ευρώ που έχει επιβάλει στους Πειραιώτες το πειθαρχικό όργανο της Super League. Ποινή για την οποία ο Ολυμπιακός έχει ασκήσει έφεση που εκδικάζεται την Τετάρτη 11/11 το μεσημέρι.

Καλεί και τον Ολυμπιακό για «καμπάνα» ο Κοντονής!