MENU

Ήταν ένα πολύ ωραίο πρωινό το σημερινό φίλοι μου. Αρκούσε μια ματιά στο εκπληκτικής ομορφιάς και έμπνευσης πρωτοσέλιδο του «Γαύρου» για να καταλάβεις ότι κάτι έχει αλλάξει σε αυτόν τον τόπο. Η μεγαλύτερη και ποιοτικότερη εφημερίδα της Γηραιάς Ηπείρου είχε κρεμάσει στα μανταλάκια το μισό υπουργικό συμβούλιο και με τον τίτλο: «Η χούντα της αριστεράς απέναντι στον Θρύλο» όχι μόνο υποδείκνυε τους ενόχους για το χθεσινό αγωνιστικό πατατράκ, αλλά αποκάλυπτε και γιατί άργησε τόσο πολύ να κλείσει η διαπραγμάτευση.

Ο Τσακαλώτος (γνωστός ΠΑΟΚτζής) προσπαθούσε να πείσει τους Ευρωπαίους ότι θα ξαναδούν τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ τη μέρα που θα κερδίσει ο γιος του Αλεξανδρή τον Αλέκο στο τάβλι και εκείνοι του εξηγούσαν ότι αν εξαιρέσεις της Μπαρτσελόνα που θα το πανηγυρίσει (ένας διεκδικητής του τροπαίου λιγότερος) οι υπόλοιπες ομάδες θα επαναστατήσουν. Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς τον Θρύλο είναι αγώνισμα του Survivor με την Λάουρα Νάργες στον πάγκο. Τι ενδιαφέρον να έχει άμα λείπει το φαβορί;

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του «Γαύρου» φίλοι μου, όπου η αδικία από τους πολιτικούς διωγμούς των αντιολυμπιακών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι αβάσταχτη και ο πόνος από την προσπάθεια επιβολής της χούντας του 50%-50% ανυπόφορος, πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Υπάρχουν 5 απλοί τρόποι για να ξεπεράσουν τα παιδιά το σοκ και να μείνουν ψύχραιμοι και δυνατοί ως το τέλος:

1. Να διαβάσουν συγγράμματα σύγχρονων διανοούμενων όπως ο Νόαμ Τσόμσκι και ο Μανώλης Γαβαθιώτης. Ο κυρ-Μανώλης έδωσε ήδη τα φώτα της ολυμπιακής αναστάσεως στους πιστούς του, που ανεβαίνουν τον Γολγοθά του Γκιρτζίκη:

«Μόνον ένας τρόπος υπάρχει για να ξεπεράσουμε αλώβητοι τις συμπληγάδες κυβέρνησης- “εξυγιαντών”: Ηρεμία, ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση. Αυτό είναι το τρίπτυχο που πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσει ο ερυθρόλευκος κόσμος, για να μην οδηγηθεί η ομάδα σε άλλους κινδύνους, εξωαγωνιστικούς». Σοφές κουβέντες κυρίως για τους απλούς ανθρώπους του μόχθου και της εργατιάς, οι οποίοι βλέποντας ότι η δικαιοσύνη του 90%-10% ανήκει στο παρελθόν μπορεί να αγανακτήσουν με το δίκιο τους και να σπάσουν στο ξύλο τους ασέβαστους αντιπάλους, που έχουν το θράσος να έρχονται σπίτι τους και να τους κερδίζουν. Γιατί αν δεν μοχθήσεις πώς θα προπηλακίσεις;

2. Να καταλάβουν ότι το μόνο σημαντικό Κύπελλο είναι το Λάκι καπ που είχε μέσα και δώρο-έκπληξη. Η διοργάνωση του Κυπέλλου αντίθετα δεν έχει καμία αξία και καλό θα ήταν να καταργηθεί γιατί ο νικητής κερδίζει δόξα ανάλογη με τον νικητή του Rising Star που το βλέπει μόνο ο Στρατής Λιαρέλης και ο Μάικ, ο Φασολάκης. Σημασία έχει μόνο το πρωτάθλημα, το οποίο αν το κατακτήσει ο Θρύλος θα είναι το σπουδαιότερο στην ιστορία του γιατί ήρθε κόντρα σε πολιτικούς Θεούς και εξυγιαντικούς δαίμονες και επειδή έδειξε χαρακτήρα και δεν πρόλαβε να χάσει τη διαφορά που είχε πάρει όσο ήταν ακόμα στη πράγματα η γκρανκάσα της κόκκινης δικαιοσύνης. Τέτοιο κατόρθωμα κόντρα σε όλους μόνο ο Ολυμπιακός και ο Ντάνος έχουν καταφέρει.

3. Να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι αγωνιστικό το θέμα. Δεν φταίει ότι η αριστερά του Ολυμπιακού έχει ξεμείνει με τον Ντε λα Μπέγια και τον Σισοκό, λόγω των επενδύσεων του φιλανθρώπου, αλλά φταίει ότι η αριστερά έχει κηρύξει τον ανένδοτο στον Ολυμπιακό (Παππάς και Σπίρτζης έστειλαν εξώδικο στον “Γαύρο” γιατί δεν τους είχε στο σημερινό πρωτοσέλιδο με τους αντιολυμπιακόύς υπουργούς) και οι ΑΝΕΛ σιγοντάρουν, με τον Καμμένο να κάνει πόλεμο στα «Παραπολιτικά» και να μπλοκάρει τις προσφορές τους (δεν θα κυκλοφορήσει αύριο το πολυαναμενόμενο ντουέτο του Μανώλη Κονταρού με τον Μπρεντ Πέτγουέι).

4. Να αντιληφθούν ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον κατήφορο του Ολυμπιακού και τη χθεσινή ήττα το έχει ο Κοντονής. Ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν φτάνει που οργάνωσε το πρώτο μυστικό δείπνο στα χρονικά το οποίο έγινε στα φανερά, αλλά τόλμησε να μην καλέσει και τον Κώστα -Τσέλσι και τους μαθητές του (που τον βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ) για να του εξηγήσουν με επιχειρήματα γιατί η χούντα του 50%-50% που προσπαθεί να επιβάλει δεν πρόκειται να περάσει. Μπορεί κάποιοι να σκεφτούν ότι αν ήταν και ο Κώστας-Τσέλσι στο τραπέζι, θα του ερχόταν πιο οικονομικά του Κοντονή να αγοράσει το μαγαζί, παρά να τον χορτάσει, όμως αυτή είναι μια φτηνή δικαιολογία που δεν πείθει κανέναν. Ας έπαιρνε ένα ταβερνοδάνειο να κάνει τη δουλειά του. Άλλοι πληρώνουν για να ακούσουν τον Βαρουφάκη, στον Κώστα-Τσέλσι που μας έχει χαρίσει πιο πολλά αποφθέγματα και απ’ τον Τσαρλς Μπουκόφσκι (τρένα στο ΟΑΚΑ, άνθρωποι του μόχθου, Karapapapers) θα τσιγκουνευτούμε;

5. Να εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους μόνο τα Μέσα που υπηρετούν την αλήθεια και κάνουν copy-paste το Ευαγγέλιο του «Γαύρου». Αν το κάνουν αυτό θα διαπιστώσουν ότι το μοναδικό πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ότι έχει τόσες πολλές λύσεις, που συσσωρεύεται ποιότητα και δεν ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει ο προπονητής. Γι’ αυτό χρειάζεται μια γενναία παρέμβαση από τον πρόεδρο, να πουλήσει 3-4 παίκτες σε Ρόμα και Μπενφίκα για να λύσει τα χέρια του Λεμονή και να μπορέσει να διαλέξει την καλύτερη 11άδα που θα νικάει κυβερνήσεις, διαιτητές, ΜΑΤ, δημοσιογράφους, πράκτορες, μάνατζερ ράγκμπι και πρώην μισθοφόρους, οι οποίοι έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους να στερήσουν απ’ τον Ολυμπιακό το πιο δύσκολο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Και βλέπετε όλοι πλέον το γιατί.

Ποιοι υπουργοί πολεμούν τον Ολυμπιακό και το δίκαιο 90%-10%