MENU

«Καλησπέρα σε όλους. Πιστεύω πως το σημείο - κλειδί ήταν η συμπεριφορά των παικτών μου. Με όλον τον σεβασμό σε όλες τις ομάδες του κόσμου το να παίζουν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες στα ημιτελικά το κάνουν πιο δύσκολο. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να πάρει ματς και να περάσει. Έχουν κάνει καταπληκτικό ματς και ο Λάζαρος και ο Πατίτο. Ο Αραούχο έχει έρθει εδώ για να δείξει ξανά πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Ήθελε μία ομάδα μεγάλη να του δείξει την αγκαλιά της και συμπαίκτες να τον καταλαβαίνουν. Ο Αραούχο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας όπως και οι άλλοι παίκτες της.

Νομίζω ότι στην αρχή του πρώτου μέρους είχαμε ευκαιρίες για να μπορέσουμε να κλείσουμε το ματς. Η πίεσή μας ήταν πολύ ψηλά. Δημιουργήσαμε προβλήματα σε στόπερ και τερματοφύλακες όταν πήγαιναν να δημιουργήσουν. Είχαμε όμως και πρόβλημα διότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι σκεπτόμενος όλο το ματς ότι είμαστε δίκαιοι νικητές και εάν αξιοποιούσαμε παραπάνω ευκαιρίες το σκορ θα ήταν πιο καθαρό. Η σημερινή νίκη έχει αξία διότι οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κερδίσει και να πάρει πρόκριση. Σήμερα ήταν μία σημαντική μέρα για την ΑΕΚ.

Δύσκολη για μένα που εδώ και πολλά χρόνια είμαι κάθε φορά στην Ισπανία για δικό μου λόγο. Η νίκη με βοηθάει για να αναπληρώσω την απουσία μου από την πόλη μου. Σε σχέση με την ΑΕΚ, ξέραμε για τα γενέθλιά μας. Δεν ήθελα να αυξήσω την πίεση. Την αφιερώσαμε εκεί τη νίκη και στον κόσμο μας. Νομίζω ότι το μέλλον της σημερινής ΑΕΚ είναι όμορφο και πολύ ενδιαφέρον. Εκείνο το αποτέλεσμα, εκείνο το 6-0 είχε δύο αναγνώσεις. Έχουμε τους παίκτες και έπρεπε να δείξουμε πως έχουμε προσωπικότητα για τέτοιο ματς».

Χιμένεθ: «Εκείνο το 6-0 είχε δύο αναγνώσεις, σήμερα δείξαμε προσωπικότητα»