MENU

Από χθες το SDNA είχε καταγράψει την άποψη του καθηγητή διαιτησίας, Παναγιώτη Βαρούχα σχετικά με την περιβόητη φάση του πέναλτι στον αγώνα ΑΕΚ-Πλατανιάς. Την ίδια στιγμή και ο Ναούμ Μιντιούρης συμφωνεί ότι δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι στην πτώση του Μάνταλου, καθώς βέβαια και να μην αποβληθεί ο αμυντικός των Κρητικών.

Δείτε αναλυτικά τις επίμαχες φάσεις του αγώνα:

12' : Πολύ δύσκολη φάση για τον διαιτητή, καθώς ο Σιδηρόπουλος δεν έχει καλό οπτικό πεδίο από το σώμα του Μπανανά. Λανθασμένα καταλογίζει πέναλτι, γιατί δεν υπάρχει επαφή ούτε χαμηλά, ούτε ψηλά στα πόδια των δύο παικτών. Συνεπώς, είναι λάθος και η αποβολή του παίκτη του Πλατανιά.

29' : Λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του πρώτου βοηθού, Χρήσοτυ Μπαλτά, στον Ντίντακ. Ο παίκτης της ΑΕΚ έρχεται από κανονική θέση.

37' : Λανθασμένα ο δεύτερος βοηθός, Αντώνιος Καρατζίκας, καταλογίζει τον Γιακουμάκη σε θέση οφσάιντ, καθώς ο επιθετικός του Πλατανιά έρχεται από κανονική θέση.

65' : Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έρχεται από αντικανονική θέση, αλλά ο δεύτερος βοηθός δεν υπέδειξε την παράβαση (οφσάιντ) και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Σχόλιο: Με εξαίρεση την φάση του πέναλτι, ο Τάσος Σιδηρόπουλος έκανε καλό παιχνίδι. Οι βοηθοί του Μπαλτάς και Καρατζίκας είχαν (μαζί) τρεις λανθασμένες υποδείξεις.

Και ο Μιντιούρης βλέπει λάθος στο πέναλτι του Μάνταλου (vid)