MENU

Ούτε τώρα λοιπόν. Στο ίδιο έργο θεατές. Ένα εφιαλτικό δεκαήμερο για το τριφύλλι με τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη. Ξάνθη, Λιέγη, Βέροια και τώρα Ηρακλής. Που ήσουν και που βρέθηκες. Από την «τίγκα» Λεωφόρο πριν δυο Κυριακές, στο «εμείς και εμείς» και τη δικαιολογημένη γκρίνια του σήμερα…

Ο Παναθηναϊκός κόλλησε ΚΑΙ με τον Γηραιό, σε ένα ματς με πολλές ομοιότητες με εκείνο της Βέροιας. Κι αυτό είναι το χειρότερο. Ότι κανείς δεν έβαλε μυαλό, ότι είχαμε και πάλι ανάλογο έργο. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου, που λέει και ο τίτλος.

Πραγματικά δεν ενδιαφέρει (πλέον) κανέναν το γεγονός ότι η ομάδα έκανε και πάλι πολλές φάσεις. Καλύτερα να μην έκανε. Να το παίρναμε απόφαση ρε αδερφέ να μην είχαμε και απαιτήσεις. Δεν γίνεται ΑΥΤΟ το υλικό, να έχει ΑΥΤΑ τα αποτελέσματα. Απαγορεύεται. Δεν γίνεται πριν μπει ο Νοέμβρης να κυνηγάς από το -4 στο πρωτάθλημα και να μην μπορείς να καθαρίσεις με το καλημέρα την πρόκριση στο Κύπελλο.

Βασικά δεν γίνεται να έχεις πάθει ότι έπαθες την περασμένη Δευτέρα και να μην τους βάζεις μέσα στα δίχτυα στο επόμενο ματς. Να είσαι και πάλι όλο φρου φρου και αρώματα και επίδειξη υψηλής τεχνικής. Τελείωσε το ματσάκι από νωρίς και μετά κάνε όσο σόου θέλεις. Διότι όσο περνάει η ώρα και το γκολ δεν έρχεται, τόσο θα το πιστεύει και ο αντίπαλος και στο τέλος θα στην κάνει τη ζημιά. Ειδικά αν για μια ακόμη φορά «σβήνεις» στο τελευταίο 25λεπτο.

Και για να τελειώνουμε και να μην λέμε περισσότερα νομίζω πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να γίνει πιο «σκληρός» μέσα και… έξω από το γήπεδο. Ας πέσει και κανένα γκάζι, ας πέσει και κανένα πρόστιμο. Ούτε θα παρεξηγηθεί κανείς, ούτε θα φτωχύνει. Δεν είναι κακό να υπάρχει ΚΑΙ φόβος. Αφού υπάρχουν ΟΛΑ τα άλλα και δεν νομίζω να έχει κανείς παίκτης παράπονο. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, έτσι το έχω στο δικό μου το μυαλό πάντως, αυτή είναι η νοοτροπία μου γενικά για το ποδόσφαιρο.

Σε ότι αφορά τη γενικότερη ανάλυση δεν είναι για να λέμε και πολλά. Όντως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν τόσο κακός, όντως το έψαξε με διάφορους τρόπους το γκολ αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα μετράει, ειδικότερα αν δεν είναι καλό για 4η σερί φορά. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που πήραν την ευκαιρία και την πέταξαν κι αυτό είναι θέμα, ενώ θέμα είναι και το κλείσιμο στα μάτια σε ένα πεντακάθαρο πέναλτι στο πρώτο μέρος. Δεν θυμάμαι καν ποιος ήταν που δεν το έδωσε, δεν με νοιάζει κιόλας. Οι περισσότεροι άλλωστε τα ίδια «μούτρα» έχουν…

Τα ίδια Παντελάκη μου…