MENU

Μια από αυτές εξέφρασε ο Βάϊος Μπαλάφας στην στήλη διαιτησίας της εφημερίδας «Γαύρος», καθώς αναλύοντας το βίντεο κυριολεκτικά... δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο, εντόπισε όχι ένα λάθος, αλλά 16, όπως τα κατέγραψε. Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα: «Ο διεθνής διαιτητής, ο οποίος σφύριξε τον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2, ανέχθηκε αρκετά από τους παίκτες της ΑΕΚ και ήταν ο γνωστός Σιδηρόπουλος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επηρέασε και το αποτέλεσμα. Όμως, δεν μπορούμε να μην εντοπίσουμε την ανοχή του στις καθυστερήσεις και κάποια λάθη μετά το 0-2 για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

55'31'': Ένα φάουλ υπέρ του Τζεμπούρ εκτελέστηκε στο 56'44'', αφού ο παίκτης της ΑΕΚ βρέθηκε στο έδαφος, ο Σιδηρόπουλος προσπαθούσε να βάλει σωστά το τείχος, ο Σίλβα διαμαρτυρόταν και ο Βάργκας έστηνε και ξαναέστηνε την μπάλα.

59': Καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ μετά από κεφαλιά του Μποτία στην περιοχή της ΑΕΚ. Άρα υπάρχει ανατροπή (πέναλτι) του Ερνάνι από τον Γκάλο στο 23', καθώς ο δεύτερος άπλωσε το χέρι του.

59'30'': Ο Σίλβα διαμαρτυρήθηκε ξανά επειδή ο Ανέστης δεν είχε εκτελέσει ακόμη το φάουλ.

62'22'': Γίνεται φάουλ στον Αραβίδη, ο οποίος έπεσε κάτω.

62'40'': Νέες διαμαρτυρίες από τον Σίλβα για καθυστέρηση.

64'43'': Ο Σιμόες απομάκρυνε την μπάλα από την περιοχή της ΑΕΚ. Ξανά το ιατρικό της τιμ στον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας συνεχίστηκε με ελεύθερο διαιτητή, αφού ο Σιδηρόπουλος έκανε προσωρινή διακοπή, στο 65'47''.

68'50'': Καταλογίστηκε ανύπαρκτο φάουλ του Σαλίνο στον Μάνταλο στην περιοχή της ΑΕΚ. Νέες διαμαρτυρίες από τον Σίλβα για καθυστέρηση.

71'26'': Η μπάλα κατέληξε άουτ. Δεν υπήρχε ball boy και ο Ανέστης πήγε αργά-αργά για να πάρει μια μπάλα. Ακολούθησαν άλλες δύο καθυστερήσεις (72'31'' και 73'34'' σε εκτελέσεις ελεύθερων από τον γκολκίπερ της ΑΕΚ).

75'45'': Ανύπαρκτο το καταλογισθέν φάουλ του Πάρντο σε βάρος του Ντίντακ.

82'01'': Το φάουλ του Φορτούνη στον Γιόχανσον εκτελέστηκε στο 82'45'' με τον Σιδηρόπουλο να κάνει συστάσεις στον Ανέστη.

83'02: Νέα διακοπή για να κάνει συστάσεις ο ρέφερι στον Μανωλά.

Τα ίδια συνεχίστηκαν και μετά το 1-2.

85': Νέες διαμαρτυρίες Σίλβα.

86': Δεν δόθηκε από τον Σιδηρόπουλο φάουλ στον Σαλίνο.

86'26'': Πλάγιο άουτ, ο Ανέστης ήταν πεσμένος και εκτελέστηκε στο 87'18''.

87'46'': Δεν δόθηκε φάουλ στον Φορτούνη κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

90'05'': Η αλλαγή του Αραβίδη, κάτι το περιβραχιόνιο, κάτι το αργό τέμπο, συνέχεια στο 90'58''.

91'46'': Η μπάλα πλάγιο υπέρ της ΑΕΚ, εκτελέστηκε στο 92'03''.

93'44'': Φαίνεται φάουλ του Γιόχανσον στον Μιλιβόγεβιτς, με τον πρώτο να οργανώνει αντεπίθεση.

94'22'': Φάουλ του Μιλιβόγεβιτς στον Τζεμπούρ που εκτελέστηκε στο 95'09'', αφού ο Μπακάκης είδε κίτρινη.

Ο τέταρτος διαιτητής Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) έδειξε πέντε λεπτά καθυστερήσεις και ο Σιδηρόπουλος έληξε το ματς δευτερόλεπτα μετά, συγκεκριμένα στο 95'14''. Επισημαίνουμε τις καθυστερήσεις μέσα στις καθυστερήσεις, όπου ουσιαστικά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, όμως επισημαίνουμε περισσότερο το γεγονός ότι η αλλαγή του Αραβίδη διήρκησε ένα λεπτό και έγινε αφού σηκώθηκε η ταμπέλα με τον έξτρα χρόνο. Για όλα αυτά αδιάψευστος μάρτυρας είναι το βίντεο του αγώνα».

Τα 16 λάθη του Σιδηρόπουλου στον τελικό!