MENU

Δεδομένο 1ο: Η ΕΠΟ έστειλε τελικά σήμερα επιστολή στη Super League με την οποία της ζητεί να μετακινηθεί το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης την Κυριακή 1 Μαρτίου (αντί Δευτέρας 2/3 που έχει οριστεί), ώστε να ορίσει τον επαναληπτικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για την Τετάρτη 4 Μαρτίου, καθώς η αστυνομία δεν δέχεται το ματς να διεξαχθεί την Πέμπτη 5/3 (λόγω του ότι παίζει ο Παναθηναϊκός Ευρωλίγκα στο κλειστό του ΟΑΚΑ).

Δεδομένο 2ο: Η Super League απάντησε στην ΕΠΟ αρνητικά! Δεν δέχεται να αλλάξει το πρόγραμμά της και διατηρεί το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης για τη Δευτέρα 2/3. Ο λόγος πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι ότι δεν δέχεται ο Ολυμπιακός να παίξει Κυριακή 1/3! Κατά δεύτερον, η λίγκα επικαλείται τον εδώ και καιρό προγραμματισμό της, παρά το γεγονός ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα αλλάζει και κάποια ημερομηνία ή ώρα στο πρόγραμμά της!

Τα σενάρια, λοιπόν, είναι πλέον τα εξής:

Α) Να ορίσει η ΕΠΟ από μόνη της τον αγώνα του Κυπέλλου για Τετάρτη 4 Μαρτίου, ώστε να αναγκάσει τη λίγκα να μετακινήσει το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης μια μέρα νωρίτερα. Το ίδιο άλλωστε είχε γίνει με το ΟΦΗ-Ξάνθη για το Κύπελλο, όταν η ΕΠΟ το όρισε για Πέμπτη, ενώ γνώριζε ότι το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα είχε οριστεί να γίνει Σάββατο! Έτσι η λίγκα μετέθεσε το ματς και το όρισε για Κυριακή. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, λόγω της άρνησης του Ολυμπιακού, το σενάριο αυτό θεωρείται απίθανο…

Β) Να γίνει κανονικά το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης την Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 19:30 (όπως έχει προγραμματιστεί) και να ορίσει η ΕΠΟ τον αγώνα Κυπέλλου είτε την Τετάρτη 4/3 στις 21:30 (ώστε να μεσολαβούν 48 ώρες που ορίζει ο ΚΑΠ) είτε την Πέμπτη 5/3 στις 15:00 ή 16:00 το μεσημέρι (ώστε να έχει χρονική απόσταση από το μπάσκετ). Και τα δύο αυτά σενάρια, συγκεντρώνουν ελάχιστες πιθανότητες (διότι δεν θα θέλει ο Ολυμπιακός να παίξει Τετάρτη βράδυ και δεν θα θέλει ο OTE TV και η ΑΕΚ να γίνει το ματς Πέμπτη μεσημέρι).

Γ) Να αναβληθεί ο αγώνας. Το πιθανότερο σενάριο και μάλλον αυτό που θέλει και ο Ολυμπιακός…

Πότε θα γίνει αν αναβληθεί; Θα εξαρτηθεί από το αν προκριθεί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Η… Πρωταπριλιά φαντάζει ως η πιθανότερη ημερομηνία! Όπως με Πρωταπριλιάτικη φάρσα μοιάζει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Μπάχαλο με στόχο την αναβολή!