MENU

Ο Λούκα Μόντριτς ήταν πολύ μικρός όταν γινόταν ο πόλεμος στην Κροατία (μόλις 5 ετών) με αποτέλεσμα να φύγει από την πατρίδα του όταν ο πατέρας του σκοτώθηκε σε μια σύγκρουση. Ο νυν άσος της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε αρκετούς μήνες σε στρατόπεδα προσφύγων.

Ο Γιάγια Τουρέ ζούσε σε μια περιοχή μαστίζονται από τη φτώχεια στην Ακτή Ελεφαντοστού και ήταν τόσο φτωχός που δεν μπορούσε να αγοράσει ακόμη και παπούτσια ποδοσφαίρου.

Ο Αλέξις Σάντσες μεγάλωσε χωρίς πατέρα αφού όταν γεννήθηκε αυτός παράτησε τη μητέρα του, η οποία εργάστηκε ως καθαρίστρια σε τοπικό σχολείο με τον διεθνή φορ να παίζει στους δρόμους αφού δεν είχε λεφτά ούτε για εισιτήριο λεωφορείου.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία μεγάλωσε σε μια φτωχική γειτονιά της Αργεντινής με τον πατέρα του να δουλεύει ως ανθρακωρύχος.

Ο Σάμουελ Ετό είχε μια δύσκολη παιδική ηλικία με τον πατέρα ττου να είναι λογιστής, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να έχουν μια φυσιολογική ζωή. Η οικογένεια του ήταν τόσο φτωχή που δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να αγοράσουν μια φωτογραφική μηχανή.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έπρεπε να μοιράζεται ένα δωμάτιο με τα άλλα 7 αδέλφια εξαιτίας της απόλυτης φτώχειας και πέρασε ολόκληρη την παιδική του ηλικία να παίζουν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες. Α

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε πατέρα αλκοολικό και οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν 2 ετών.

Ο Φρανκ Ριμπερί όταν ήταν μόλις 2 ετών είχε εμπλακεί σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, αφού δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και τραυματίστηκε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Το πρόσωπό του χρειάστηκε περίπου 100 ράμματα, αλλά το ορατό σημάδι στο πρόσωπό του δεν τον άφησε να σταματήσει τα όνειρα του.

Ο Λουίς Σουάρες έπρεπε να περάσει πολλά για να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Το αστέρι της Μπαρτσελόνα γεννήθηκε στο Salto, μια πόλη στη βορειοδυτική Ουρουγουάη και η οικογένειά του ήταν τόσο φτωχοί που δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά περισσότερο από ένα ζευγάρι παπούτσια για το μικρό Λουίς με αποτέλεσμα να παίζει ξυπόλητος στους δρόμους, αφού είχε μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία έπρεπε να φοράει μόνο στο σχολείο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένα συνηθισμένο αγόρι που ζούσε στη Μαδέρα της Πορτογαλίας. Ο πατέρας του ήταν ένας κηπουρός, αλλά δεν είχε κάνει αρκετά για να χτίσει ένα κανονικό σπίτι.

Δέκα πασίγνωστοι ποδοσφαιριστές που μεγάλωσαν φτωχικά (pics)