MENU

Μία ακόμα νίκη την τέταρτη συνεχόμενη, σε ισάριθμους αγώνες πανηγύρισε ο ΟΦ Ιεράπετρας που συνεχίζει να βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου του. Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου ήταν αυτή η οποία, από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 10΄ έφτασε κοντά στο γκολ, οι προσπάθειες όμως των Μηνά και Αναστασόπουλου δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτό το οποίο δεν μπόρεσαν να πετύχουν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι «ασπρόμαυροι», το πέτυχαν στο 17΄χάρη στην κεφαλιά του Χύσι. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55΄ οι Πειραιώτες προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Πρίφτη, η προσπάθεια όμως του Κομπόγιωργα δεν είχε την κατάληξη που αυτός ήθελε.

Στο 87΄ οι Κρητικοί έφτασαν κοντά στο 2-0, ο Κορέτας όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέση. Ότι δεν κατάφερε ο ίδιος σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχε στο 89΄ ο Μηνάς, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Πιθαρούλης (46’ Γιουκούδης), Τζελέπης, Πότσι, Μούτσα (74’ Δερμιτζάκης), Χύσι, Μηνάς, Παπαδόπουλος (66’ Κορέτας), Μαρτσάκης (64’ Μίγγας).

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ (Τάκης Αγγελάκης): Καρνέσης, Χαλούλος, Λιάτος, Καμπούρης, Μαούνης, Κοφσανίδης, Σγούρδας, Κοκλιώτης (65’ Ράπτης), Κομπόγιωργας (70’ Κίντι), Μπούτσης (65’ Λίτσι 85’ λ.τρ. Κέρκη), Λέκκας.

ΟΦ Ιεράπετρας - Αμπελακιακός 2-0