MENU

Από τους οργανωμένους οπαδούς τοποθέτηση, εκτός από το Club 1914, έκανε και ο Super 3 με τον εκπρόσωπο του συνδέσμου να αναφέρει στη Γενική Συνέλευση: «Δεν χρειάζεται κανένας να μας εξηγήσει τι εστί Άρης. Από το καλοκαίρι που έπεσε η ομάδα, όλοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους και φορτώνουν ευθύνες ο ένας στον άλλον. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, για να πούμε πέντε πράγματα. Το προηγούμενο καλοκαίρι δεν βλέπαμε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Εμείς είμαστε πάντα εδώ. Δεν κοιτάμε τα πρόσωπα, παρά μόνο το καλύτερο για τον Άρη. Δεν υπάρχει Άρης σε όλα τα επίπεδα.

Αφού παραδεχτήκαμε τα λάθη μας στο Παλέ και αποβάλλουμε τα πρόσωπα που το έκαναν, είπαμε ότι δεν ψηφίζει ο Super 3, επειδή είναι η αιτία του κακού. Η ρετσινιά αυτή πρέπει να σταματήσει. Καλώς ή κακώς, ο Super 3 θα είναι τεράστιος.

Ο Άρης είναι πιο μεγάλος από τον σύνδεσμο και εμείς πιστεύουμε στον σύνδεσμο. Πάμε στο Παλέ και παίρνουμε την απόφαση να μην ψηφίσει ο σύνδεσμος. Αυτοί που πήραν την απόφαση, άρχισε το κακό. Δεν ήξεραν τι σημαίνει Β” ή Γ”. Ολοι ήθελαν αυτό που τους βολεύει.

Από εδώ και πέρα, θα μάθουμε να κρίνουμε, γιατί τόσα χρόνια μας κρίνουν. Την ομάδα την πήρε ο Γαλανός, ένα χάλι από τον Στεφανίδη και ακολούθησε το ντόμινο. Μεσολάβησε ο Σκόρδας.

Ηρθε και έφυγε. Ηρθε ο Γαλανός και δεν τήρησε αυτά που είπε.

Ηρθε ο ΚαλαΪτζίδης και η αποτυχία. Το κακό το χρεώνονται όλοι. Το να ρίχνουμε ευθύνες σε αυτόν που είναι τώρα, είναι δώρο άδωρον. Εχουμε μάθει να κρίνουμε και να ζυγίζουμε τα πράγματα. Το να πηγαίνουμε στα χωριά και να πικραινόμαστε, είναι το μόνο εύκολο.

Το να πηγαίνεις στην Αθήνα, αυτό είναι το δύσκολο. Αυτοί που πήγαιναν στην Δράμα, να έρχονται και στην Αθήνα. Αυτή τη στιγμή είμαστε διχασμένοι και θα φύγουμε διχασμένοι. Αυτό που θέλουμε είναι, να ξαναδώσουμε την ευκαιρία, αλλά θα είμαστε οι πρώτοι που θα κατακρίνουμε τα λάθη.

Στον ΑΣ και όσοι πέρασαν, ανοργάνωτοι. Ολοι να μαζεύουν φίλους τους και να μην μπορούν να βοηθήσουν, για δικό τους όφελος.Οι παράγοντες ήταν λιγόψυχοι. Περίμεναν τον σύνδεσμο να μιλήσει.

Σήμερα ήρθαμε να δούμε τι θα γίνει για τον Άρη. Ολοι είμαστε στην αμφιβολία. Εμείς όχι, γιατί είμαστε ήσυχοι επειδή θα αποφασίσετε εσείς. Αλλά δεν θα γυρίσετε να πείτε τίποτα για ντον σύνδεσμο και αυτά τα παιδιά. Ολοι σας κοιτάτε τι σας λένε και αυτό απαντάτε. Για να πάρεις μία απόφαση, πρέπει να την ελέγξεις από 15 πλευρές. Πρέπει να καταλάβεις ποιος έχει συμφέρον και ποιος αγαπάει την ομάδα. Είναι δύσκολο. Εμείς θα είμαστε πιστοί στρατιώτες σε ό,τι πείτε.

Αν δεν μπορείτε να ψηφίσετε, πείτε κάτι. Να ψηφίσετε ώριμα και ψύχραιμα. Εμείς δεν μπλεκόμαστε με κανέναν. Ας αποφασίσει ο λαός του Άρη, στον οποίο είμαστε πάντα δίπλα. Μεγάλη ομάδα, χωρίς οπαδούς, δεν υπάρχει. Σας ευχόμαστε όσο πιο καλή και δυνατή ψήφο.

Να την έχετε μέσα σας. Δεν θέλουμε να ξανακούσουμε από κανέναν στα ράδια ότι ο Super 3 δεν μπλέκεται. Αφού θα πάρετε εσείς την απόφαση, εσείς να το κάνετε. Αυτά από εμάς. Μόνο θλίψη μας προκαλεί να βλέπουμε Αρειανούς να υποστηρίζουν την μία ή την άλλη πλευρά.

Κ. Κάλας, η χρονιά ήταν αποτυχημένη. Ο αδελφός σας πήρε μία ευθύνη πάνω του, αλλά απέτυχε. Φαίνεται διχαστικός σαν άνθρωπος. Από την άλλη, ο Άρης δεν είναι π… του Ολυμπιακού, ούτε Βέροια. Ολοι να σκεφτούμε ώριμα και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Super 3: «Ο Άρης δεν είναι π... του Ολυμπιακού»