MENU

Σεφτέ στην καλοκαιρινή της ενίσχυση έκανε η Καλλιθέα που ενέταξε στο δυναμικό της τον Μανώλη Νικολακάκη.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ που την περυσινή σεζόν στο β΄ μισό της αγωνιζόταν στον Εργοτέλη είχε έρθει σε συμφωνία με τον Ηρακλή προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ωστόσο έμεινε ελεύθερος από τον «γηραιό» με συνέπεια να έρθει σε συμφωνία με την ομάδα νοτίων προαστίων την φανέλα της οποίας θα φορά μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Καλλιθέα ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Νικολακάκη.

Ο Μανώλης Νικολακάκης είναι 27 ετών και αγωνίζεται στην άμυνα κυρίως ως δεξί μπακ, αλλά και ως αριστερό μπακ. Έχει καταγράψει σχεδόν εκατό συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες σε ομάδες της Super League και της Football League στις διοργανώσεις του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας, αγωνιζόμενος σε Λεβαδειακό, Τρίκαλα, ΑΕ Λάρισα, Επισκοπή και με τελευταίο σταθμό την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018, τον Εργοτέλη που είχε 21 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Football League.

Ο Μανώλης Νικολακάκης δήλωσε λίγο μετά την ολοκλήρωση των τυπικών για τη μετεγγραφή του : «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι να ενταχθώ σε έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της Αθήνας. Η Καλλιθέα είναι μία από τις λίγες ομάδες, που τα τελευταία 25 χρόνια αγωνιζόταν αποκλειστικά στις επαγγελματικές κατηγορίες. Πιστεύω ότι κάτι καλό πάει να γίνει στην Καλλιθέα. Προπονητής και Διοίκηση, μου ανέλυσαν το πλάνο της ομάδας και είμαι πεπεισμένος, ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, να δημιουργήσουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο και η ομάδα να βρεθεί εκεί που ανήκει και της αξίζει. Όλοι μας θα δουλέψουμε σκληρά, το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έχει ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Εύχομαι όλοι στην οικογένεια της Καλλιθέας να έχουμε υγεία και ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια».

Έκανε σεφτέ με Νικολακάκη η Καλλιθέα